Cancan

Apropiații lui Răzvan Ciobanu, în stare de șoc! Părinții creatorului de modă au primit cea mai cruntă lovitură

Publicat: 17 ian. 2020

Răzvan Ciobanu a lăsat în urmă multă durere după ce s-a stins din viață în cumplitul accident, dar și multe datorii și procese, care, acum nu fac decât să răsucească cuțitul în rana lăsată în sufletul celor apropiați.

La câteva săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, un executor judecătoresc a decis să-l cheme în judecată pe defunct pentru a recupera o datorie pe care acesta o avea către o instituție bancară, și cum Răzvan nu s-a prezentat la termenele stabilite de instanță, a pierdut procesul.

Procesul deschis de creditori, după moartea lui desingner-ului, a luat sfârșit. Iar acum, executorii judecătorești au început să trimită notificări pe la adresele unde a locuit acesta, inclusiv părinților, somându-l să se prezinte de urgență la biroul executorului pentru a-și plăti datoria.

În urmă cu o lună, avocata laura Vicola a prezentat cauzele morții lui Răzvan Ciobanu. ancheta s-a finalizat declarând că decesul acestuia a fost cauzat de un infarct, înainte ca mașină să părăsească carosabilul.loading...

Adauga un comentariu