National

Aproximativ 10.000 de petarde, descoperite asupra unui minor

Publicat: 11 dec. 2015

Un minor in varsta de 14 ani din Salaj a fost depistat de politisti avand asupra lui 10.000 de petarde, oamenii legii confiscandu-i materialele pirotehnice si intocmindu-i dosar penal. „Politistii Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase au desfasurat, joi, o actiune pe raza comunei Agrij, pentru prevenirea, identificarea si combaterea evenimentelor negative generate de comercializarea si folosirea articolelor pirotehnice. Cu aceasta ocazie au depistat pe raza localitatii, un minor de 14 ani, din localitate, care detinea asupra lui 10.000 bucati de petarde, de diferite categorii, in vederea comercializarii”, a declarat vineri, Maria Cristea, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj.

Vezi si Motivarea instantei: Faptele lui Istvan Beke creeaza un puternic impact psihologic pe

Potrivit sursei citate, articolele pirotehnice au fost ridicate in vederea confiscarii, iar politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunea de operatiuni cu articole pirotehnice destinate pentru pirotehnicieni, respectiv infractiunea de comercializare catre publicul larg a articolelor pirotehnice destinate utilizarii de catre pirotehnicieni.loading...

Comentarii
  • LASATI PROSTIILE SI PRINDETI MARII COMERCIANTI DE PETARDE,CE AU BANI?SI VA CUMPARA SAU VA ESTE FRICA DE EI?TERMINATI CU COPII PROSTI SCOTI LA INAINTARE,CA NU TOATA TARA ASTA ESTE SI PROASTRA,MILITIENI DE DOI LEI ,CE SUNTETI.MARII TRAFICANTI ASTA CEREM,NU COPII PROSTI.

Adauga un comentariu