Local

Aproximativ 4 milioane de euro investiti in parcurile de joaca din Iasi

Publicat: 17 aug. 2016

Aproape o suta de spatii de joaca pentru copii din mai multe zone din oras vor fi modernizate in perioada urmatoare, dupa ce municipalitatea a scos la licitatie lucrarile la o valoare estimata a contractului de 15.500.000 lei. Investitiile in constructii-montaj sunt estimate la 5 milioane lei lei, iar echipamentele la 9 milioane lei. Suprafata amplasamentelor care vor fi modernizate este de 31.552 metri patrati, din care suprafata terenurilor de sport este de 2.834 mp. Majoritatea parcurilor din Iasi au fost reparate cel putin o data în ultimii cinci ani, iar zilele acestea urmeaza sa se finalizeze procedura de licitatie pentru noile lucrari.

Printre parcurile care vor intra in programul de modernizari se afla cele din zone precum Alexandru cel Bun, Canta, Podu de Piatra, Cantemir, Oancea, Copou, Centru, Tatarasi, Nicolina, Cetatuia si Pacurari. Pe aceeasi lista se afla si locurile de joaca ale gradinitelor cu program normal nr. 1 si 20, ale gradinitelor cu program prelungit nr. 1, 6, 12, 13, 26, 27 si „Sf. Sava” si al cresei nr. 6 din aleea Decebal, precum si Gradina Copou. Totodata, vor fi modernizate si parcurile din gradinite, crese si locuri publice din zone precum soseaua Nicolina nr. 27, bl. 958 (1.210 metri patrati), soseaua Nicolina nr. 46 – Gradinita PP1 (938 metri patrati) si de pe strada Canta nr. 56, bl. 549 (767 metri patrati).

,

 loading...

Comentarii
  • bine ca se baga bani in spatii de joaca , dar in strazi , cand ? cand naiba se vor gasi bani pt a avea drumuri bune? 4 milioane de euro pt spatii de joaca, dumnezeule !!! De asta avem nevoie? De altele mai importante nu se gasesc fonduri???

  • Alo Primaria, atribuiți contractul firmei Elit Construct SRL Negresti Vaslui, condusă de Cioncu Bogdan . Va aduce un topogan la 60.000 euro identic cu cel vândut la Husi si cumpara hotelul Unirea din IASI , la fel cum a cumpărat hotelul Traian.

Adauga un comentariu