Magazin

Aproximativ o suta de persoane la funeraliile uneia dintre victimele accidentului provocat de Serban Huidu

Publicat: 18 oct. 2011
1

Aproximativ o suta de persoane au participat marti seara la funeraliile lui Stefan Lungu Balogh, una dintre victimele accidentului provocat de Serban Huidu, familia realizatorului TV trimitând o coroana de flori.Prietenii apropiati ai acestuia spun ca era un om foarte priceput, spontan, caruia îi placea sa calatoreasca si ca facuse turul Europei cu Dacia pe care o conducea duminica.”Era un om foarte bun, cu mâini din aur, ajuta la orice si era îndragit de toti. Cu acea masina în acest an a facut turul Europei. Era un sofer foarte bun si îi placea sa calatoreasca”, a spus Aurica Pal, prietena de familie.

Zoltan Pal, un alt prieten al lui Stefan Lungu, spune ca acesta era un om foarte spontan, care îsi lua oala cu sarmale în masina si pleca la Câmpulung sa petreaca Pastele.Stefan Lungu Balogh era casatorit si avea un fiu care este inginer si care locuieste la Bucuresti.Barbatul a fost angajat al „Hidromecanica”, la fel ca si celelalte doua victime ale accidentului – Magda Draghici (54 de ani) si Ioan Garbis (57 de ani).

Cei trei lucrau la firma Toledo SRL de pe Calea Feldioarei din Brasov, o societate care activeaza în domeniul distributiei de masini de legat, înfoliat, masini de paletizat, masini de lipit si materiale consumabile si la care Garbis si Draghici erau asociati si patroni, iar Lungu era soferul.

Duminica, desi patronii firmei aveau masini personale de teren, Lungu a insistat sa foloseasca masina firmei, o Dacia Logan, careia îi pusese cauciucuri de iarna cu câteva zile în urma.

Tot marti seara, sicriele cu trupurile neînsufletite ale celorlalte doua victime ala accidentului au fost depuse la capele. Trupul femeii a fost dus la capela Bisericii „Sfintii Apostoli Petru si Pavel” de pe strada Aurel Vlaicu din Brasov, în timp ce sicriul cu trupul neînsufletit al lui Ioan Garbis a fost depus la Capela Bisericii grecesti „Sfânta Treime” din Brasov, urmând ca barbatul sa fie îngropat miercuri în cimitirul bisericii.

Adauga un comentariu