Sport

Ar fi transferul începutului de an! Parma vrea să transfere încă un jucător român

Publicat: 09 ian. 2021
Valentin Mihăilă pe terenul de fotbal
Valentin Mihăilă

Parma vrea să transfere încă un jucător român, după ce la începutul sezonului l-a luat pe Valentin Mihăilă. Potrivit presei din Italia, Parma l-a remarcat pe Dennis Man, jucător în schimbul căruia Gigi Becali cere 14 milioane de euro

AC Parma ar putea avea în lot încă un jucător român. Este vorba despre Dennis Man, despre care TvParma anunță că este văzut ca o soluție pentru înlocuirea lui Gervinho. Nu au fost oferite detalii despre suma de transfer, dar Gigi Becali a anunțat că vrea 14 milioane de euro în schimbul atacantului de 22 de ani.
Parma transferă încă un român. Afacerea ar putea ajunge la 14 milioane de euro.
Dennis Man este în acest sezon în cel mai bun moment al carierei. Atacantul FCSB-ului traversează o formă excepțională, lucru confirmat și de cifrele din acest sezon: 16 apariții, 15 goluri și 7 assist-uri. Toate aceste performanțe l-au făcut atractiv pentru mai mult echipe din străinătate, dar până acum prețul de 15 milioane de euro a fost principalul obstacol.

Dennis Man a fost ofertat în această iarnă și de FC Krasnodar

Însă italienii de la Parma ar putea să se apropie de dorințele lui Gigi Becali. TvParma, citată de tuttomercatoweb.com, scrie că echipa italiană vrea să-l transfere pe Dennis Man: „Pentru «ducali», este o prioritate găsirea unui atacant lateral capabil să preia conducerea de la Gervinho și să crească avântul pe benzi”, scriu cei de la tuttomercatoweb.com.
Dennis Man a fost ofertat în această iarnă și de FC Krasnodar, dar rușii au oferit în schimbul transferului 6 milioane de euro acum și încă 5 milioane de euro sub forma unor diferite bonusuri. Însă Gigi Becali n-a fost de acord și le-a transmis celor de la Krasnodar că vrea 15 milioane de euro în schimbul transferului lui Dennis Man.

Gigi Becali a recunoscut că Dennis Man are ofertă din Italia

Imediat după ce au picat negocierile cu cei de la Krasnodar, Gigi Becali a anunțat că are o ofertă din Italia pentru Dennis Man și că o echipă vrea să plătească 12 milioane de euro în schimbul transferului său. Însă patronul FCSB spune că le-a transmis italienilor că transferul se face dacă achită 14 milioane de euro pentru transfer:

„Adică, de la 15 am scăzut la 14. A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia. Man cred că va pleca… I-am spus 14. Daca dă 14, pleacă, dacă dă 12, nu-l dau”, a spus Gigi Becali.

Potrivit presei din Italia, echipa care vrea să-l transfere pe Dennis Man este AC Parma, cea care la începutul sezonului a plătit 8,5 milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihăilă, de la Universitatea Craiova. Dacă transferul lui Dennis Man la Parma se face contra sumei de 14 milioane de euro, atacantul FCSB-ului va fi cel mai scump jucător plecat din România, din istoria Ligii I.
Parma a fost cumpărată în vară de miliardarul american Kyle Kraus, contra sumei de 100 de milioane de euro. Omul de afaceri american a stabilit ca politica echipei să se concentreze pe transferuri de jucători tineri, foarte talentați, care nu costă foarte mult, cu potențial mare de creștere, astfel încât să fie ulterior revânduți pe sume mult mai mari. și Dennis Man se pliază pe această politică de transferuri impusă la Parma.

Adauga un comentariu