Magazin

Ar putea fi achizitia anului – Vezi ce vrea sa achizitioneze Yahoo

Publicat: 20 mart. 2013
1

Yahoo! incearca sa castige din terenul pierdut in fata Google si, potrivit unor surse, vrea sa cumpere pachetul de control la platforma de partajare video franceza DailyMotion, unul din principalii rivali ai YouTube.

Compania DailyMotion este controlata in acest moment de grupul France Telecom Orange. Potrivit surselor agentiei de stiri Reuters, Yahoo! vrea sa cumpere 75% din platforma video, pentru circa 300 milioane de dolari.

Roland Hamilton, Managing Director la DailyMotion, nu a negat, dar nici confirmat o posibila achizitie: „Nu putem confirma, nega sau comenta pe speculatiile privind negocieri intre Orange si Yahoo! „.

Aceasta ar fi cea mai mare achizitie facuta de Yahoo! sub conducerea Marissei Mayer (foto), care a preluat conducerea companiei anul trecut. Mayer a fost inainte vicepresedinte Google responsabil cu sistemul de navigatie Maps.

DailyMotion este al 12-lea cel mai popular site din lume. In fiecare luna, platforma este accesata de circa 116 milioane de utilizatori unici, conform gandul.info

Adauga un comentariu