Sport

Arabii anunta ca Laurentiu Reghecampf va fi dat afara de la Al Wasl. Prima reactie a antrenorului

Publicat: 07 oct. 2019

Laurentiu Reghecampf (44 de ani) are zilele numarate la Al Wasl. Presa araba scrie ca antrenorul român este pe punctul de a fi dat afara de la gruparea din Emiratele Arabe Unite. În nou sezon, Al Wasl a obtinut un punct în primele 3 etape si se afla pe locul 13 din 14 în clasament. Seicii vor sa-l demita pe tehnicianul român, dupa aceasta serie negativa, mai scriu jurnalistii arabi.

"Astept decizia clubului", s-a limitat sa declare Laurentiu Reghecampf, dupa ultimul esec (0-1 la Ajman). Tehnicianul român a preluat-o pe Al Wasl pe 6 ianuarie 2019. Rezultatele au fost sub asteptari, iar Reghecampf a ratat toate obiectivele pâna în vara.
Chiar si asa, seicii au decis sa-i acorde în continuare încredere si l-au pastrat la cârma echipei. Rezultatele dezastruoase din debutul noului sezon i-ar fi pecetluit, însa, soarta lui Reghe. Laurentiu Reghecampf a mai antrenat echipa Al Wahda, tot din Emiratele Arabe Unite, în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018.

Laurentiu Reghecampf s-a îmbogatit la arabi

În afara de cele doua titluri cu FCSB, Reghe nu a avut mare succes în cariera de antrenor în alta parte. Însa, în perioada petrecuta la echipa lui Becali, si-a creat o cota fantastica, aceasta permitându-i sa negocieze "la sânge" contractele cu arabii. Dincolo de salariile consistente, tehnicianul a avut parte si de despagubiri pe masura, în ultimii ani.

Conform cotidianului din Abu Dhabi, "The National", Reghecampf a primit o suma record dupa ce a fost dat afara de la Al Wahda. Tehnicianul român semnase în toamna prelungirea contractului pâna în 2020, dar sefii au înteles ca echipa e într-o criza profunda si doar o schimbare în staff-ul tehnic va aduce lucrurile pe linia de plutire. Ca atare, oficialii arabi au acceptat sa îi plateasca compensatii uriase, în valoare de 2,2 milioane de euro.
Acum, este de asteptat ca antrenorul român sa primeasca din nou despagubiri importante, în cazul în care va fi dat afara.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit