Magazin

Arabii invita romancele sa se faca stewardese

Publicat: 02 sept. 2014
1
Trei mari companii aeriene din Arabia Saudita vin luna aceasta sa faca angajari din randul tinerilor romani. Flynas, Etihad si Qatar Airways vor face preselectii la Bucuresti si la Cluj-Napoca.
Se anunta inghesuiala mare la interviurile organizate luna aceasta in Romania de companiile aeriene Flynas, Etihad si Qatar Airways, recunoscute in lume pentru salariile exceptionale pe care le ofera si, de asemenea, pentru conditiile asigurate angajatilor.
Flynas va face o prima selectie a candidatilor pe 30 septembrie, la Cluj- Napoca. In ceea ce priveste conditiile pe care doritoriitrebuie sa le indeplineasca: sa aiba intre 22 si 30 de ani, inaltimea minima de 1,60 m si sa poata inota liber cel putin 50 m. Referitor la studii, candidatii trebuie sa aiba minimum diploma de bacalaureat si sa scrie, sa citeasca si vorbeasca fluent in limba engleza.

Citeste si: Vesti bune pentru romani: NOI CURSE LOW-COST

Pe de alta parte, angajatorul ofera un salariu lunar de 2.400 de dolari, dupa finalizarea perioadei de training de sase-opt saptamani, platita cu 933 dolari. De asemenea, angajatii vor primi gratuit cazare intr-un apartament, cu dormitor separat, masa, servicii de curatare a uniformei, piscina, internet si telefon.
Tot la capitolul beneficii mai sunt trecute si asigurarea de sanatate si de viata, valabile international. O alta companie care va veni in Romania, in perioada urmatoare, pentru recrutare, este si Etihad Airways. Selectia candidatilor va avea loc intre 16 si 18 septembrie, la Bucuresti. Si in acest caz, participarea la selectie e conditionata de inscrierea prealabila pe site-ul Etihad, candidatii putand sa se prezinte la interviu doar dupa ce au primit invitatie in acest sens.

Citeste si:Rusia interzice companiilor ucrainene sa survoleze spatiul sau aerian si ameninta UE si SUA cu masuri similare

 
Adauga un comentariu