Sport

Arabii l-au imbogatit pe Laurentiu Reghecampf. Contractul prins sambata e doar cireasa de pe tort

Publicat: 30 dec. 2018
1

Laurentiu Reghecampf a semnat sambata seara cu Al Wasl. Tehnicianul continua în zona Golfului, acolo unde a câstigat sume impresionante.

Reghe reuseste sa îsi rotunjeasca serios averea cu noul contract prins. Acesta se întinde pe doi ani si jumatate, iar românul va primi pentru fiecare an petrecut la cârma noii echipe nu mai putin de 3 milioane de dolari. La aceste sume se pot adauga prime consistente de obiectiv.

În afara de cele doua titluri cu FCSB, Reghe nu a avut mare succes în cariera de antrenor în alta parte. Însa, în perioada petrecuta la echipa lui Becali si-a creat o cota fantastica, aceasta permitându-i sa negocieze "la sânge" contractele cu arabii. Dincolo de salariile consistente, tehnicianul a avut parte si de despagubiri pe masura, în ultimii ani.

Conform cotidianului din Abu Dhabi, The National, Reghecampf a primit o suma record dupa ce a fost dat afara de la Al Wahda, acum ceva mai mult de o luna. Tehnicianul român semnase în toamna prelungirea contractului pâna în 2020, dar sefii au înteles ca echipa e într-o criza profunda si doar o schimbare în stafful tehnic va aduce lucrurile pe linia de plutire. Ca atare, oficialii arabi au acceptat sa îi plateasca compensatii uriase, în valoare de 2,2 milioane de euro.

Interesant e ca Reghe nu s-a aflat în noiembrie la prima experienta de genul acesta. Si pe vremea când antrena în Arabia Saudita pe Al Hilal, tehnicianul s-a ales cu o recompensa substantiala dupa ce a fost dat afara. În 2015, antrenorului român i s-a aratat usa dupa ce ratase toate obiectivele. În conturi i-au intrat însa 2,4 milioane de euro, sub forma de despagubiri.

Adauga un comentariu