Cancan ultimă oră

Arată fabulos la vârsta de 43 de ani! Toate amănuntele despre Crina Abrudan: vârstă, înălțime, biografie

Publicat: 11 mai 2021
Crina Abrudan sexy
Crina Abrudan este decisă să revină în televiziune

Fosta prezentatoare de știri sportive Crina Abrudan arată fabulous la vârsta de 43 de ani și nu ar refuza o revenire pe sticlă.

În urmă cu aproximativ 7 ani, Crina Abrudan a părăsit postul de prezentator de știri sportive la Antena 1. Între timp, s-a axat mai mult pe partea de design interior, încercându-și norocul şi în afaceri. Focoasa blondă a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti și un spațiu pe care l-a transformat într-un loc de joacă.

Crina Abrudan sexy

Lucrurile i-au mers bine până anul trecut când afacerea ei a fost lovită puternic de pandemia de COVID-19. A plătit chiria timp de câteva luni, în speranța că lcururile vor reveni la normal, însă până la urmă a fost nevoită să renunțe la această afacere.

Totuși, blonda este decisă să redeschidă în momentul în care se vor relaxa măsurile și va fi posibil ca părinții să-și aducă micuții la locul de joacă.

Înte timp, Crina Abrudan s-a gândit să revină în televiziune și a aplicat pentru unele posturi, însă până acum nu a reușit să să ajungă la vreo înțelegere cu vreun post de televiziune.

Crina Abrudan sexy

Crina Abrudan: vârstă, înălțime, biografie, Instagram

Crina Ioana Abrudan s-a născut pe 17 Ianuarie 1978, la Oradea. Frumoasa blondă, care are 1,70 m înălțime, în vârstă acum de 43 de ani a absolvit Facultatea de Științe Politice din Oradea.

Chiar dacă și-a dorit să devină actriță, Crina a debutat în media la Radio Transilvania, după ce nu a fost admisă la Facultatea de Teatru.

În anul 2000, a ajuns la postul local Antena 1, din Oradea, unde a fost reporter de teren. Ulterior a devenit prezentatoarea știrilior la Antena 1 Oradea.

În momentul în care a venit oferta de la București a fost hotărâtă să facă marele pas. Inițial, Crina a făcut parte din echipa de reporteri de eveniment, condusă de Adelin Petrișor. Ulterior a început să prezinte știrile sportive la Antena 1.

Totuși, chiar dacă a plecat de mulț iani din televiziune, Crina a continuat să-și țină fanii la curent cu activitățile ei postând frecvent pe Instagram.

Crina Abrudan și Gbi Popescu

Crina Abrudan, poveste de dragoste cu năbădăi

Crina Abrudan și fostul fotbalist Gabiel Popescu fomează unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz, în ciuda faptului că la un moment dat cuplul a trecut printr-o despărțire cu scandal.

Cei doi sunt împreună din 2008, însă în 2013, când făceau planuri de nuntă, Crina și Gabi s-au despărțit. Apropiați ai cuplului au spus atunci că fostul fotbalist a fost cucerit de o tânără și a ales să rupă relația cu Crina. S-a zvonit atunci că de fapt Gabi Popescu ar fi părăsit-o pe focoasa blondă deoarece aceasta nu ar fi fost de acord să aibă copii, dorindu-și o carieră în televiziune.

Focoasa blondă a suferit foarte mult atunci, când s-a izolat timp de o lună într-un apartament. Atunci, Crina a făcut câteva schimbări legate de look-ul său, renunțând la nuanța de blond a părului.

După câteva luni, cei doi s-au împăcat și în iulie 2017 au făcut nuntă de zile mari. Petrecerea s-a ținut la un local de pe malul Lacului Snagov, la care au participat peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi. Nași au fost antrenorul Cosmin Olăroiu şi soţia lui, Luminiţa. De atunci, Crina și-a dorit foarte mult un copil, însă acest lcuru nu a fost posibil până acum.

Crina Abrudan sexy

Adauga un comentariu