Retete de post

Ardei la cuptor – FOTO

Publicat: 19 ian. 2012

Ingrediente:

6 ardei grasi si carnosi
100 g masline fara samburi
cca 75 g caperi
4 catei usturoi
patrunjel
ulei de masline
pesmet
piper
sare
 
Mod de preparare:

Intii coacem ardeii, cind este cite unul gata, il punem intr-o oala si acoperim cu un capac, asa ii vom putea curata mult mai usor.
Cind s-au racit ii curatim frumos de coaja, eliminam codita si-i curatim de simburi.
Intr-o tava unsa cu ulei, punem un strat de ardei, masline taiate, caperi, feliute de usturoi, patrunjel taiat marunt, saram si piperam, punem deasupra un pic de pesmet si un firicel de ulei. Continuam asa cu urmatorul strat, iar la sfirsit adaugam pesmet, de aceasta data mai multisor. Bagam in cuptorul preincalzit la 225 de grade si lasam circa 20 de minute, cit sa se coloreze pesmetul de deasupra. Servim caldut sau chiar rece.
Ardei la cuptor recomandati de Daniela.



loading...

Adauga un comentariu