Garnituri

Ardei umpluti cu orez si ciuperci

Publicat: 29 apr. 2011
2

Ingrediente:

– 4 ardei grasi
– o ceasca de orez
– o conserva de ciuperci
sare, piper
– o ceapa
cascaval sau mozzarela (2-3 feliute)
ulei pentru uns tava

Mod de preparare:

Ardeii se spala, se taie pe jumatate lasand codita; se curata si se aseaza in tava unsa cu ulei, apoi se fierbe orezul cu ceapa, ciupercile; se sareaza, se pipereaza; cand totul esta gata se umplu jumatatile de ardei cu orezul fiert si se baga la cuptor. Se pune putina apa in tava, se lasa la copt cam 20 de minute. Spre final se scoate tava si pe fiecare ardei se pune cate o feliutza de cascaval sau mozzarela si se mai lasa 5 minute totul la cuptor. Se scot si se servesc calzi ca si garnitura pentru fripturi.




Adauga un comentariu