Funny

Are 82 de ani, dar e considerat unul dintre cei mai buni hoti din lume. Cum fura bijuterii de sute de mii de dolari

Publicat: 10 sept. 2019

Un batran de 82 de ani a fost prins de politisti dupa ce a reusit sa fure bijuterii in valoare de 400.000 de dolari timp de mai multi ani.

Barbatul obisnuia sa mearga in perioada concediilor in Manhattan, unde pacalea portarii unor imobile de lux, pentru a da spargerea in mai multe apartamente in timp ce proprietarii se aflau in vacanta, potrivit CNN.

Samuel Sabatino ar fi dat 10 spargeri in New York, in urma carora a furat ceasuri si alte bijuterii in valoare de 400.000 de dolari in ultimii cinci ani, dintre care 100.000 doar in 2019, spun procurorii.

Anchetatorii l-au numit “hotul de vacanta” pentru obiceiul sau de a da spargerile in perioada concediilor.

Politisti il cautau inca din 2014, insa fara succes. Acestia au facut publice o serie de inregistrari de pe camerele de supraveghere si au apelat la oameni sa il identifice.

Barbatul a fost arestat abia anul acesta dupa ce a incercat sa intre intr-un imobil de lux, avand la el un sac negru. Barbatul de 82 de ani a fost oprit insa de un angajat, iar la iesire a fost arestat de politie.

“Singurul motiv pentru care a fost prins este ca am desfasurat o ampla investigatie cu ajutorul tehnologiei, in care am am urmarit vehiculul sau din Florida pana in New York”, au transmis autoritatile americane.

Sabatino este suspectat de furt in mai multe dosare ce dateaza inca din 2001 si a reusit sa scape pana acum de autoritati cu ajutorul mai multor identitati false.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit