Diverse

Are marimea 61 la pantofi si piciorul inca-i creste – De ce anume sufera

Publicat: 15 mart. 2017

Este cel mai inalt adolescent din lume! Broc Brown, de 19 ani, din Michigan, sufera de gigantism si doctorii i-au spus ca nu se va opri niciodata din crescut. De altfel, tanarul se inalta… 15 cm in fiecare an.

Broc este un urias extrem de glumet si simpatic. Parintii si bunicii ii ajung de vreo trei ani pana la sold si glumeste ca peste „inca vreo cinci ani, capul lor va ajunge la jumatatea pulpei lui”. Broc a vrut sa se apuce de baschet, dar a descoperit cu stupoare ca nici o companie de incaltaminte nu produce bascheti cu talpa de 45 de centimetri.

Sindrom Sotos

Asa ca a apelat la tehnologia moderna. „Broc a venit la SizeMe, o companie care produce incaltaminte personalizata ce utilizeaza tehnologia imprimantelor 3D. Laba piciorului lui Broc a fost fotografiata cu un telefon mobil, si a fost realizata o macheta extrem de fidela, punand cap la cap peste 5.000 de cadre, realizate din 22 de unghiuri diferite.

Odata realizata macheta piciorului a inceput imprimarea adidasilor lui Broc, care a durat 30 de ore. Apoi specialistii de la Feetz au ansamblat componentele si tanarul a primit perechea”, a povestit pentru Daily Mail directoarea companiei Feetz, Lucy Beard. Daca o tine in ritmul asta, Broc il va depasi pe actualul detinator al recordului mondial la inaltime, turcul Sultan Kosen, care are 2,49 m. Avand in vedere ca Broc se inalta 15 centimetri in fiecare an, la 21 de ani el va avea, cel putin teoretic, peste 2,55 metri inaltime.

picior gigant

Baiatul sufera de sindromul Sotos, fiind diagnosticat abia la varsta de 5 ani. Aceasta boala afecteaza una la 15.000 de persoane si medicii spera ca durata de viata a adolescentului sa nu fie afectata. „Singurul lucru care ma deranjeaza din cauza inaltimii este durerea de sale. Practic, zilnic iau cateva calmante pentru a putea sa ies din casa. Doctorii mi-au spus sa stau mai mult timp in aer liber pentru ca in casa trebuie sa ma ghemuiesc pentru ca… dau cu capul de tavan”, a declarat gigantul, care nu va putea intra in Cartea Recordurilor pentru ca boala de care sufera il descalifica.

sursa: clickloading...

Adauga un comentariu