BZI LIVE

LIVE VIDEO – Are un talent ce-i încântă pe foarte mulți dintre noi, este mereu în mijlocul oamenilor prin evenimente spectaculoase! Despre toate acestea, într-un dialog interesant, doar în lumina reflectoarelor Platoului BZI LIVE – FOTO

Publicat: 16 feb. 2020

Luni, 17 februarie 2020, începând cu ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o ediție plină de momente interesante și pasionante. Are un talent ce-i încântă pe foarte mulți dintre noi, este mereu în mijlocul oamenilor prin evenimente spectaculoase! Se implică în numeroase acțiuni și activități sensibile care vin în ajutorul celor care au nevoie de noi. În premieră, artistul, managerul cultural și omul de televiziune Biatrice Duca este invitata la o ediție – dialog antrenantă și exemplară.

Pasiune, muzica populara și prezența scenică

Alături de aceasta, în Platoul BZI LIVE se vor aborda aspecticte legate de viata și cariera în zona artistica, despre valorile populare și tradiții, experiente avute pe line profesionala, proiectele în care este implicata, management și antreprenoriat cultural. Pe de alta parte, momente aparte din activitatea sa, planuri pe care le are, cum se vede și se simte marele public de pe scena, promovarea muzicii populare vor mai fi alte repere ale acestei editii.

Spectacol caritabil „Cântec pentru Dimi”, la Sala Unirii de la Cinema Victoria

Dincolo de succesul pe scenă, de viata artistica și cariera, Biatrice Duca este un om cu un suflet mare, o fire altruista și implicata voluntar pentru a-i ajuta pe cei care se afla în mare dificultate. Un exemplu în acest sens este și campania respectiv spectacolul caritabil pe care a demarat-o și care va avea loc chiar vineri, 21 februarie 2020, începând cu ora 18.00 în Sala Unirii de la Cinema Victoria. Totul este legat de cazul dureros al lui Dimitrie Sebastian Stoian, un bebelus de zece luni și care a fost diagnosticat, la inceputul acestui an, cu leucemie acuta mieloblastica. Cei care pot și își doresc să-l ajute pot face donatii, obține invitatii si face rezervări la spectacol chiar de la Biatrice Duca, telefon: 0746.823.203.

„Suntem o mana de artisti cu suflet mare care vom canta si, impreuna cu dumneavoastra, publicul nostru drag, il vom ajuta financiar si ne vom ruga împreună ca Dimitrie sa castige acesta lupta nedreapta cu boala”

Aici, Biatrice Duca a demarat o campanie umanitara emoționantă legata de acest caz trist și grav. În ediția BZI LIVE va fi prezentata pe larg starea de fapt și promovata campania de susținerea micuțului Dimi. „Dimitrie Sebastian Stoian este un bebelus de zece luni care a fost diagnosticat, la inceputul acestui an, cu leucemie acuta mieloblastica. Dimi este un baietel puternic care lupta pentru viata, impreuna cu parintii lui si cu medicii de la Clinica Bambino Gesu din Italia. Noi, o mana de artisti cu suflet mare vom canta si, impreuna cu dumneavoastra, publicul nostru drag il vom ajuta financiar si ne vom ruga impreuna ca Dimitrie sa castige acesta lupta nedreapta cu boala si sa creasca sanatos alaturi de parintii si de surioara lui. Multumesc managerului Ateneului National din Iasi, Andrei Apreotesei si intregii echipe pentru ca ne sunt alaturi in acest demers precum si colegilor mei artisti!”, transmite Duca. Așadar, despre aceasta teribila situatie alături de rememorari și gânduri din viata unui artist dar și multe alte momente interesante, doar în aceasta producție social media BZI LIVE!

Toți cei care doresc să adreseze întrebari o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu