Local

Arestare spectaculoasă, la Iaşi! Un bărbat a ajuns după gratii pentru viol în formă continuată! „Mascaţii” l-au săltat pe individ şi l-au dus în faţa judecătorilor! (Exclusiv)

Publicat: 03 nov. 2020
Judecătorii ieşeni au arestat preventiv un individ acuzat de viol în formă continuată
Un bărbat care a fost arestat preventiv

Un bărbat a ajuns după gratii la Iaşi. Judecătorii din cadrul Tribunalului Judeţean au admis marţi, 3 noiembrie 2020, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT pe numele lui Florin Vasile Morar. Bărbatul este cercetat pentru viol în formă continuată

Arestare spectaculoasă, la Iaşi! Un bărbat a ajuns după gratii în urma unei agresiuni sexuale. Totul a pornit de la o sesizare primită de către procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi. Florin Vasile Morar a fost săltat de către „mascaţii” de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi şi dus la audieri.

Florin Vasile Morar, acuzat de viol în formă continuată

În urmă cu câteva zile, Florin Vasile Morar a intrat în atenţia anchetatorilor ieşeni. Asta, după o sesizare pe care oamenii legii au primit-o, referitoare la individ.
Anchetatorii au demarat de urgenţă cercetările şi l-au ridicat pe individ, ducându-l la audieri. Astfel, luni după-amiază, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Iaşi au dispus reţinerea individului pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de marţi, 3 noiembrie 2020, anchetatorii l-au dus pe acesta la instanţă, cu propunerea de arestare.

„Instanţa admite propunerea formulată de DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi. Ia faţă de inculpatul Florin Vasile Morar, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului”, au precizat marţi seară judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.

Arestare spectaculoasă, la Iaşi: decizia poate fi, totuşi, contestată!

Decizia luată marţi, 3 noiembrie 2020, de magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi nu este definitivă. Astfel, aceasta poate fi contestată de către Florin Vasile Morar.
În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi să stabilească ce se va întâmpla cu individul cercetat pentru viol în formă continuată. În orice caz, prima instanţă a dispus marţi o arestare spectaculoasă, la Iaşi.

Autorităţile, în alertă: cazurile de viol s-au înmulţit la Iaşi!

Autorităţile ieşene sunt în alertă, deoarece, în ultimele luni, astfel de cazuri par să se fi înmulţit. De altfel, în urmă cu doar câteva săptămâni, un alt ieşean a ajuns după gratii, sub acuzaţii similare.

Astfel, Daniel Muntianu a fost arestat preventiv, la rândul său, tot la propunerea formulată de procurorii DIICOT Iași.

„Instanța admite propunerea formulată de DIICOT – Serviciul Teritorial Iași. Ia față de inculpatul Daniel Muntianu, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată, pornografie infantilă, șantaj în formă continuată și viol în formă continuată, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile”, au menţionat magistrații ieșeni.

Comentarii
Adauga un comentariu