Eveniment-Social

Arestari in lant la Harlau

Publicat: 09 dec. 2011
1

@ Politia Harlau a bagat ieri dupa gratii patru indivizi cercetati sau condamnati pentru infractiuni grave

Patru indivizi au fost bagati ieri dupa gratii de politistii orasului Harlau. Unul dintre ei, George Bita, in varsta de 36 ani, a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa fure mai multe bunuri. „Individul este judecat si pentru furt din locuinte. L-am prins in flagrant in timp ce incerca sa fure din scoala din Feredeni, comuna Deleni, aparatura electronica si lazi cu produse care se distribuie elevilor in cadrul programului «Lapte si cornul». Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, a spus comisarul Dumitru Simionescu, seful Politiei orasului Harlau.

De asemenea, Politia Harlau a bagat dupa gratii trei indivizi care au de facut ani grei de puscarie pentru ca au savarsit unele infractiuni grave. Tudor Nicu, in varsta de 28 ani, si Marian Mihai, de 25 ani, au de ispasit pedepse cu inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de talharie si complicitate la talharie. Primul va sta dupa gratii sapte ani, iar complicele lui 3 ani si jumatate. Pe 18 aprilie 2010, ei l-au talharit pe un barbat chiar in centrul orasului Harlau, luandu-i banii si telefonul mobil.

Tot ieri, politistii din Harlau l-au „condus” la Penitenciarul Iasi pe Ilie Apachitei, in varsta de 29 ani, din comuna Ceplenita, care are de ispasit o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru taiere si furt ilegal de arbori.

Comentarii
  • daca toate institutiile statului siar face datoria asa cum isi face politia cu siguranta am fi un stat mult mai bine cotat printre tarile europei. am incredere deplina in politia romana. sasi faca datoria iar cetateanul de bunacredinta va aprecia acest lucru. cu parere de rau cunosc multi care denigreaza institutia politiei insa acestia din fericire sunt doar infractorii care se irita cind vad politisti. felicit Politia Romana, felicit Politia din hirlau ca reuseste sa puna la locul lor pe infractori. MULT SUCCES!!!!!!!!!

Adauga un comentariu