Local

Arestat pentru ca si-a violat fiicele vitrege chiar si in noaptea de Revelion

Publicat: 30 mart. 2016
1

@ Judecatorii nu au stat prea mult pe ganduri si l-au arestat preventiv pe Florin David, barbatul care si-a violat una dintre fete chiar in noaptea de Revelion

Magistratii de la Judecatoria Iasi au decis in urma cu doua zile arestarea preventiva a lui Florin David, de 32 ani, sub acuzatia de viol. Acesta este acuzat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi ca si-a violat fiicele vitrege, ambele fiind in varsta de 14 ani.

„Probele administrate în cauza contureaza suspiciunea rezonabila ca inculpatul, în vara anului 2014, pe parcursul a circa trei luni, în timpul noptii, în repetate rânduri, în camera sa ori pe câmp, prin acte de violenta fizica si profitând de imposibilitatea victimei de a se apara si de a-si exprima vointa, a supus-o pe persoana vatamata P.M. la nenumarate raporturi sexuale normale, iar în perioada 04.12.2015 – 21.03.2016, prin exercitarea de constrângeri fizice si psihice, dar si profitând de imposibilitatea persoanei vatamate de a se apara si de a-si exprima vointa, a supus-o pe minora P.L.M. la o lunga serie de abuzuri sexuale, care au implicat si deflorarea victimei în noaptea de 31.12.2015/01.01.2016”, au precizat procurorii. In toata aceasta perioada, mama celor doua fete a fost plecata in strainatate, iar barbatul a ramas sa aiba grija de ele. Aceasta familie locuieste in localitatea Tibana si traieste in conditii foarte modeste.

„Faptele au fost denuntate cu întârziere, autoritatile fiind alertate în dimineata zilei de 23 martie 2016, ora 09:40, printr-un apel la numarul de urgenta 112, iar la scurt timp dupa aceasta, inculpatul a fugit de la domiciliu. De îndata, victimele minore au fost preluate de catre DGASPC Iasi, iar organele de politie s-au sesizat din oficiu cu privire la savârsirea infractiunilor de viol, cauza fiind preluata în data de 24 martie de Parchetul de pe lânga Tribunalul Iasi. Cercetarile au fost efectuate de o echipa specializata din cadrul IPJ Iasi – Serviciul de Investigatii Criminale, care a reusit strângerea probelor si prinderea inculpatului în dimineata zilei de 27 martie 2016. Facem precizarea ca, luarea unor masuri procesuale în cauza nu poate, în nicio situatie, sa înfrânga principiul prezumtiei de nevinovatie”, au completat procurorii ieseni.

„Fata mea a plecat in Germania acum o saptamana, sa castige bani pentru copii. Concubinul ei, Florin, a ramas acasa cu fetele. Sunt cinci fete. Patru dintr-o relatie anterioara pe care a avut-o fata mea, iar una, cea mai mica, este facuta de fata mea si de Florin. Cica a baut la carciuma, ca avea niste bani sa-si traga lumina, nici lumina n-au, apoi a mers acasa si a facut panarama. Pe fata cea mare, de 16 ani, a batut-o cu cureaua, iar pe cea de 14 ani a violat-o. Fetele au fugit la mine dimineata si mi-au spus tot”, a declarat Maricica Spiridon, bunica fetelor. „Mama fetelor de ce a plecat si l-a lasat cu ele? Pe ea n-o intreaba nimeni? Oricum nu e adevarat nimic, nu a violat pe nimeni”, spune fratele violatorului.

Adauga un comentariu