National

Arestul Central al Poliţiei din Bucureşti a eliberat un proxenet din greşeală

Publicat: 05 aug. 2020

Miercuri dimineaţa, 5 august 2020, Arestul Central al Poliţiei Capitale a comis o gafă impardonabilă. Un bărbat acuzat de proxenetism a fost eliberat din greşeală. Individul a fost prins și reîncarcerat, iar conducerea Poliţiei Capitalei face verificări în acest caz.

”În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Independent Reţinere şi Arestare Preventivă, din eroare, au pus în libertate un bărbat, care se afla sub măsura arestării preventive, persoana fiind eliberată la momentul în care se împlinea termenul de 24 de ore de la emiterea ordonanţei de reţinere”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Deţinut eliberat din greşeală şi prins la scurt timp după

Bărbatul a fost depistat în scurt timp, iar în momentul de fată se află în custodia autorităţilor.

„Conducerea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus verificări, prin structura de control intern, cu privire la acest incident.”, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

Individul este acuzat că a violat 11 persoane, după ce a fost eliberat din închisoare din greșeală

Vă amintim că polițiștii de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 24 au pus în executare marți, 4 august 2020, mai multe mandate de aducere pe numele unor persoane acuzate de proxenetism.

În scopul racolării de potențiali clienți, suspecții ar fi publicat anunțuri online, închiriat camere în regim hotelier sau ar fi expus persoanele în mediul stradal sau chiar se ocupau de transportul acestora în diferite locații

Adauga un comentariu