Sporturi

Argentinienii ne iau de sus: „Vom avea o misiune foarte usoara cu Romania”

Publicat: 25 feb. 2011

Fostul tenisman Guillermo Vilas este convins de faptul ca Argentina va avea o misiune foarte usoara in fata Romaniei, in primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis, informeaza editia on-line a cotidianului La Voz.
„Este o intalnire pe care trebuie sa o castigam usor. Echipa este formata, capitanul este desemnat, nu exista nicio problema, Argentina trebuie sa treaca usor de Romania”, a spus Vilas.
Partida dintre Argentina si Romania, din primul tur al Grupei Mondiale din cadrul Cupei Davis, se va desfasura in perioada 4-6 martie, la Buenos Aires (pe zgura).
Capitanul nejucator al Argentinei, Modesto Vazquez, a anuntat, marti, ca David Nalbandian, Juan Monaco, Juan Ignacio Chela si Eduardo Schwank vor forma echipa care va juca impotriva Romaniei.

Desi s-a accidentat la ultimul turneu la care a participat, la Acapulco, David Nalbandian (numarul 19 ATP) a anuntat, prin intermediul agentului sau, ca va fi apt de joc pentru intalnirea cu Romania.
„David are probleme la muschii inghinali de pe partea stanga, insa nu este vorba despre o accidentare noua. El are probleme din 2007. David va juca în Cupa Davis, el i-a comunicat deja lui Modesto Vázquez ca se afla la dispozitia sa”, a precizat agentul Bernardo Ballero, care a mentionat ca obiectivul este accelerarea tratamentului, pentru ca Nalbandian sa fie apt de joc vinerea viitoare.
Nalbandian si Juan Monaco vor evolua la simplu, in timp ce in partida de dublu vor juca Schwank si Chela.
Echipa Romaniei, condusa de Andrei Pavel, va fi formata din Victor Hanescu, Adrian Ungur, Victor Crivoi si Horia Tecau.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit