Sanatate

Argint coloidal pentru slăbit. Cum afectează centrul de ardere a grăsimilor

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Argintul coloidal are efecte antivirale, antibacteriene, antifungice şi antiinflamatoare, fiind folosit și în curele de slăbit. Despre proprietățile curative ale argintului a scris și Hipocrate, părintele medicinei, care nota că argintul și ionii de argint au proprietăți curative asupra sănătății.

Argintul coloidal este o soluție ideală pentru protejarea organismului, ca urmarea a efectelor sale terapeutice. Ionii de argint au proprietăți antibacteriene și antifungice.

Argint coloidal pentru slăbit: Nu mai ai nevoie de diete

Argintul coloidal este folosit pentru slăbit datorită acțiunilor de ardere pe care le au asupra grăsimilor din organism.

Cercetătorii au demonstrat că sunt unii paraziți care acționează asupra centrului de ardere a grăsimilor din organism, care se află în hipotalamus. Fiind blocat de paraziți, acest centru nu poate dizolva grăsimile din alimentele ingerate și grăsimile se depun pe țesuturi. Aceasta este explicația de ce unii oameni se îngrașă chiar dacă nu mănâncă mult.

Argintul coloidal distruge eficient paraziții, deblocând centrul de ardere a grăsimilor pentru ca acesta să-și exercite funcția în parametri normali. Astfel, corpul își poate redobândi greutatea normală fără a apela la diete.

Argintul coloidal, folosit ca antibiotic

Până să fie descoperită penicilina în 1928, argintul coloidal era folosit în toate spitalele din lume pe post de bactericid. De asemenea, argintul coloidal a fost folosit pentru a preveni și ptrata infecțiile răniților din cele două Războaie Mondiale.

Argintul coloidal a fost utilizat ca și antibiotic atât pentru uz intern cât și pentru uz extern, în combinație cu alcool sanitar și alte ingrediente. Argintul coloidal este foarte eficient luat pe stomacul gol, pentru persoanele care se simt obosite dar și pentru cei care au afecțiuni ale sistemului digestiv.

Activitatea bactericidă a argintului coloidal este de 1.500 de ori mai mare decât aceeași concentrație de fenoli sau de 3,5 ori decât clorura de mercur. Efectul bactericid este asemănător penicilinei, biomistin sau alte antibiotice.

Argintul inhibă enzimele din lanțul respirator bacterian, alterând funcția membranară a bacteriilor. Ionii de argint au o activitate antifungică puternică, având o concentrație minimă de 0,1 mg/l.

Argintul coloidal distruge peste 100.000 de microorganisme per litru. Spre exemplu, ciuperca Candida albicans este distrusă în cel mult 30 de minute după contactul cu ionii de argint.

De cât argint are nevoie corpul uman

Lipsa de argint duce la scăderea imunității, fiind unul dintre principali factori de creștere a afecțiunilor maligne. Argintul coloidal este inofensiv pentru organismul uman. Acesta se absoarbe în sânge foarte repede, încă din cavitatea bucală.

În urma studiilor efectuaste de cercetători s-a stabilit că 0,088 mg de argint reprezintă cantitatea medie zilnică necesară organismului uman. Organele noastre conțin argint, cel mai mult fiind în țesutul creierului mare, în nucleul celulelor nervoase, glandele sistemului endocrin, partea exterioară a ochiului și în oase.

Beneficii ale argintului coloidal

Argintul coloidal acționează asupra bacteriilor, fungilor, virușilor și este folosit în peste 650 de afecțiuni. Iată ce beneficii are argitnul coloidal asupra organismului:

Controlează bacteriile rezistente la antibiotic.

Stimulează vindecarea pielii și a țesuturilor moi, fiind introdus ca bază în soluțiile pentru tratarea arsurilor, aftelor, parodontiei și a altor afecțiuni.

  • Elimină iritațiile provocate de bacterii și fungi de la nivelul ochilor și urechilor.
  • Se folosește în tratarea pneumoniilor, herpesului, zona zoster sau veruci.
  • Este un remediu anti-inflamator.
  • Tratează infecții ale sinusurilor.
  • Se folosește pentru tratarea răcelilor și congestiei nazale.
  • Este eficient împotriva bronșitei și pneumoniei.
  • Ajută în tratarea bolii Lyme, fiind un agent natural anti-bacterian și anti – viral extrem de puternic.
Adauga un comentariu