Actualitate

Arhiepiscopul Teodosie, achitat: „Nu trebuie să mâhnim. Când suntem cu Dumnezeu, ne bucurăm”

Publicat: 14 feb. 2020

Înalt Preasfinţia sa Teodosie a fost achitat vineri, 14 februarie, de Instanța Supremă în dosarul în care este suspectat de presupuse fraude cu fonduri europene.

IPS Teodosie s-a pezentat, la data de 31 ianuarie, la Instanța Supremă pentru ultimul termen din dosarul în care era suspectat de presupuse fraude cu fonduri europene.

Interpelat ce opinie are despre situația în care se află, IPS Teodosie a precizat: „Nu avem voie să ne mâhnim, trebuie să ne bucurăm, când suntem cu Dumnezeu ne bucurăm”.

Aceasta a fost, de altfel, ultima ocazie a Arhiepiscopului de a-i convinge pe judecători de nevinovăţia să.

În acelaşi timp, procurorii DNA s-au răzgândit și nu au mai cerut condamnare cu executare, ci cu suspendare.loading...

Comentarii
  • Ăsta e cunoscut ca un cal breaz în presa din România. Înmatriculări fictive… ”cât ești de bogat…”. Un popică, muci de beat face prăpăd pe drumuri, se face de poveste în filmări, apoi (deloc) Sfinția sa îl absolvă , cică ”i s-a tulburat mintea de la un pahar de limonadă, a fost ceva necurat în limonada aceea”. Să folosești numele lui Dumnezeu, într-un proces penal, în care tu ești inculpat, mi se pare blasfemie. Imaginea Bisericii ? Păi, cazul episcopului Bârlădeanu și nu-i singurul. De aia, a treia categorie din lume, dpdv numeric, e aceea a deiștilor și persoanelor non-religioase. Și procentul crește amenințător.

Adauga un comentariu