International

Ariana Grande s-a oprit din cantat in mijlocul concertului. Ce a facut-o pe artista sa ia decizia asta – VIDEO

Publicat: 29 aug. 2018
1

Ariana Grande s-a oprit in mijlocul unei prestatii live pentru a-i face pe plac unui fan. Gestul artistei i-a uimit pe toti cei aflati la concert
Este un star international si se bucura de un succes rasunator. Ariana este recunoscuta pentru faptul ca isi respecta fanii in mod deosebit, insa in ultimul sau concert a facut un gest mai putin asteptat.

Evenimentul la care se aflau aproxmativ 1.600 de oameni a fost intrerupt de catre artista chiar in momentul interpretarii unei piese, pentru a-i face pe plac unui fan. Intr-un mod inopinat, un tanar aflat la concert a incercat sa surprinda momentul in care artista se afla pe scena, cu un telefon mobil. Pentru ca nu a reusit sa imortalizeze momentul, adolescentul a strigat: "Asteapta, ia-o de la capat. Nu filmeaza!!". 

Vezi si: Ariana Grande, despre relatia cu Pete Davidson: "Nu vad nici un rost al casatoriei"

Ariana s-a oprit din interpretare si i-a raspuns direct de pe scena: "Te ascult! Sigur, esti gata acum?". Trebuie sa recunoastem ca este un lucru de admirat ca un artist de o asemenea anvergura sa aiba astfel de reactii fata de fanii sai. 

Nu este pentru prima oara cand Ariana le face surprize fanilor. Invitata in celebra emisiune a lui Jimmy Fallon, starul le-a pregatit o surpriza de proportie mai multor fani care au fost invitati sa fredoneze hit-ul din 2014, "One last time". 

Adauga un comentariu