National

Armata il da in JUDECATA pe BECALI! Suma COLOSALA pe care o cere

Publicat: 20 sept. 2016
1
Conflictul dintre echipa de fotbal Steaua si Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a intrat intr-o noua etapa.
Surse autorizate au dezvaluit pentru Ziare.com ca locotenent-colonelul Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a mers la Tribunalul Bucuresti pentru a formula o actiune in instanta la adresa echipei de fotbal cu acelasi nume.
Armata solicita astfel despagubiri in valoare de 36.826.310 euro din partea clubului lui Gigi Becali, dupa ce echipa de fotbal a folosit marca „Steaua” desi nu avea dreptul.
„Am depus aceasta actiune in instanta pentru recuperarea prejudiciului pentru folosirea ilegala si frauduloasa a marcii Steaua din partea FCSB in perioada 2004-2014″, a confirmat Talpan pentru Ziare.com.
S-a ajuns in aceasta situatie dupa ce, in luna iulie, Armata a trimis o notificare de plata catre echipa de fotbal a lui Becali, prin executor judecatoresc, insa aceasta nu a fost luata in seama. De fapt, conflictul dintre Steaua si Armata este de durata. In decembrie 2014, Armata a castigat definitiv la ICCJ marca Steaua. Echipa lui Becali a folosit o noua marca, numita „FCSB”, dar in campionat si in cupele europene a continuat sa joace sub numele FC Steaua Bucuresti, asa cum este inscrisa si la Registrul Comertului. In momentul de fata, Armata si echipa lui Becali mai au pe rol un proces in privinta numelui inscris la Registrul Comertului. Tribunalul Bucuresti i-a dat castig de cauza echipei lui Becali, dar procesul va continua la Curtea de Apel. Dupa verdictul favorabil de la Tribunalul Bucuresti, echipa lui Becali a renuntat la „FCSB” si in actiunile comerciale si sportive a redevenit „FC Steaua Bucuresti”.
Comentarii
Adauga un comentariu