Cancan

Armin Nicoară, dezvăluiri incredibile despre relația lui cu Vlăduța Lupău și Claudia Puican

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Armin Nicoară, unul dintre cei mai apreciați saxofoniști ai momentului, a vorbit despre femeile din viața lui și despre cariera sa, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Armin Nicoară este, la ora actuală, unul dintre cei mai căutați muzicanți ai momentului. Iar asta în ciuda faptului că vedeta saxofonului a fost la un pas să nu ajungfă cântăreț, el visând să fie fotbalist.

”12 ani am făcut fotbal. Jucam mijlocaș dreapta, mijlocaș stânga și atacant, îmi plăcea pe atac, să dau la poartă…”, explică, râzând, Armin Nicoară. Motivul pentru care se orientase spre fotbal este explicat tot de el: ”Aveam muzica în sânge, dar am zis să mă apuc de fotbal că poate așa am mai multe… gagici”.

De altfel, datorită muzicii a cunoscut-o și pe Claudia Puican, actuala lui iubită. ”Ne-am cunoscut la un restaurant la care cântam. El a venit acolo, eu îl știam, cine nu îl știa, că e copilul lui Petrică Nicoară. A venit la mine la masă și am făcut cunoștință”, povestește Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară. Iar saxofonistul ne-a povestit cum a reușit să pună mâna pe ea, făcând o paralelă cu Vlăduța Lupău.

”I-am propus să colaborăm, să facem câteva melodii împreună. Eu am mai avut o colegă, o solistă, la care i-am dat sfaturi și cu sfaturile mele acum e pe culmile succesului, dar nu vreau să dau nume. Dar, prin sfaturile mele, am vrut să o ajut și pe Claudia… Și am ajuns să cântăm împreună, și de aici am ajuns împreună”, ne-a mai spus Armin.

Armin Nicoară, despre relația cu Vlăduța Lupău

”Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară. Mai mult decât atât, ne-a explicat Armin Nicoară el nu înțelege de ce Vlăduța Lupău este supărată pe el, mai ales că a fost discret din cale afară.

”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu… Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei… Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (…) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine… Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă… Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”, ne-a mărturisit Armin Nicoară despre scandalul cu Vlăduța Lupău.

Armin Nicoară se iubește cu Claudia Puican

Cu toate acestea, ne-a precizat saxofonistul, răbdarea lui nu este… infinită. ”În ultima vreme am mai vorbit cu Vlăduța, dar mai mult pe ceartă, așa”, ne-a explicat Armin Nicoară, recunoscând astfel, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că ține legătura cu artista. Dar, totodată, l-a enervat reacția soțului Vlăduței Lupău după ce acesta i-a postat mesaje pe contul lui de socializare, Armin Nicoară explicând clar că nu acceptă să se bage alții în scandalul cu artista și a precizat că informațiile WOWbiz.ro cu privire la iubita lui, cântăreața Claudia Puican, sunt adevărate.

”Claudia este iubita mea de ceva timp. În scandalul ăsta, nu a avut ce să facă… Mă știam cu Vlăduța înainte de ea și i-am spus să nu se bage. Nu i-am dat voie să se bage, chiar dacă prietenul lui Vlăduța (de fapt, soțul ei, fotbalistul Adi Rus de la CFR Cluj – n.r.) mi-a comentat pe pagină. I-am șters mesajul pentru că nu am vrut să îi dau apă la moară… Dar el nici nu știe ce s-a întâmplat, poate e ceva ce el nu știe. Eu vin și zic ”nu. Nu, nu”, dar dacă el continuă, atunci… nu știu ce o să zic, poate o să zic și eu ceva”, a mai spus Armin Nicoară, sugerând că ar avea suficient de multe de împărtășit despre lucrurile întâmplate în compania artistei Vlăduța Lupău, chiar dacă acest lucru ar putea să o supere pe Claudia Puican.

Adauga un comentariu