Actualitate

Armin Nicoară și-a vizitat bunica și s-a emoționat până la lacrimi când a revăzut-o

Publicat: 06 dec. 2021
Armin Nicoară bunica
Armin Nicoară și Claudia Puican au vizitat-o pe bunica saxofonistului

Armin Nicoară și-a vizitat bunica, după o perioadă destul de lungă în care a fost aglomerat din cauza concertelor și a spectacolelor pe care le-a susținut. Revenit din Spania, țara unde a avut o cântare recent, artistul a trecut împreună cu familia pe la bunica sa, care-l aștepta cu lacrimi în ochi. Deși mereu dă dovada că este un bărbat puternic, Armin Nicoară s-a emoționat profund la revederea acesteia.

Armin Nicoară se bucură de un mare succes pe plan profesional, însă cu toate astea, uneori are parte de momente mai puțin plăcute. Și aceasta deoarece realizează că nu mai are timp suficient pentru cei dragi, persoane care într-o zi nu ar mai putea fi.

Armin Nicoară, emoționat de revederea cu bunica sa

Armin Nicoară nu s-a sfiit și s-a arătat vulnerabil în fața tuturor celor care-i urmăresc emisiunea de la Antena Stars. După ce a fost plecat mai multe zile din țară alături de Claudia Puican, acesta a venit cu un mare dor pentru cei dragi, însă mai ales pentru ființa pe care nu o mai vizitase de mai mult timp.

Cu lacrimi în ochi, artistul i-a călcat pragul bunici sale în vârstă de 92 de ani. Femeia a fost extrem de emoționată atunci când i-a auzit glasul, astfel că nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns. Armin Nicoară a încercat să se țină puternic cât de mult a putut, însă ochii înlăcrimați l-au dat de gol.

Artistul își iubește foarte mult bunica

Armin Nicoară nu s-a sfiit și a mărturisit în fața tuturor că o iubește foarte mult pe bunica sa, explicând că este una dintre cele mai importante persoane din viața lui. De asemenea, acesta a mai spus că de fiecare dată când o vizitează i se întâmplă ceva bun, fiind o purtătoare de noroc pentru el.

„De fiecare data cand vin la bunica ma emotionez, nu stiu de ce. Nu pot sa nu trec pe la ea. (…) Îmi poartă noroc de fiecare dată, când plec de aici am parte de ceva bun. (…) Are 92 de ani dar este mereu cu zâmbetul pe buze, așa ne-a învățat și pe noi, să fim mereu fericiți, mai ales că suntem o familie de artiști. Cred că nici nu mai știe ce vârstă are, dar ea e fericită”, a mărturisit Armin Nicoară în emisiunea Chef de Viață.

Și după ce prima oprire a fost la bunica sa, Armin și iubita lui sunt așteptați acasă de întreaga lui familie cu o masă copioasă și preparate culinare care de care mai bune.

Adauga un comentariu