Fripturi

Aromat si fraged! O nebunie la tine in farfurie – Cotlet de porc in crusta de usturoi

Publicat: 24 aug. 2017

Pregateste un cotlet de porc apetisant in crusta de usturoi si zahar cu legume, la cuptor, care iti va lasa gura apa.

Ingrediente:

900 g cotlet de porc
4 catei de usturoi, pisati
4 linguri zahar brun
ulei
800 g morcovi, curatati si taiati bucatele
900 g cartofi, taiati cubulete
sare
piper

Citeste si

Mod de preparare:

Preincalzesti cuptorul la 190 grade Celsius. Amesteci, intr-un bol, morcovii si cartofii cu putin ulei, pana ce sunt bine acoperiti. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Asezi legumele intr-o tava, lasand spatiu in mijloc pentru carne. Intr-un alt vas, combini 1 lingura de ulei cu zaharul brun si usturoiul.
Ungi cotletul de porc bine cu aceasta compozitie si il pui in tava pe o bucata potrivita de folie de aluminiu, cat sa ii depaseasca usor marginile. Dai la cuptor, 40-50 de minute. Scoti carnea pe o farfurie cu tot cu folie, lasand legumele in cuptor inca 5-10 minute. Servesti imediat.

preluat de pe clickpoftabuna



loading...

Adauga un comentariu