Actualitate

Arriba! Seara Mexicană la Mamma Mia! LIVE Cooking Show LUNI 6 Iulie 18:00-21:00 la Terasa Mamma Mia

Publicat: 06 iul. 2020

Mamma Mia Restaurant & Catering invită toț iieșenii într-o călătorie culinară unică! Se vor pregăti în aer liber, într-o atmosferă relaxantă de vară și cu muzică tradițională, specialități ale bucătăriei mexicane: Fajita de Pui gătită cu pasiune de Chef Camelia și Chef Vlad – LIVE Cooking Show. Bucătarii Mamma Mia vor găti în fața ta! Clienții se vor putea bucura și de Bloody Maria – special creat pentru tine de către Pasaris și Shot de Tequila Jose Cuervo Gold – din păcate nu am creat-o noi 😀 Vom vorbi despre Mexic și despre Fajita, despre istoria Tequilei și cum a fost inventată Bloody Maria.

“ Am vrut să organizăm un eveniment care să stârnească interes, curiozitate și poate cel mai important, posibilitatea ieșirii din tipar. Din acest motiv a luat naștere Seara Mexicană.“

Chiar dacă ești un începător într-ale bucătăriei mexicane, vei deveni rapid un cunoscător al preparatelor clasice pe care toată lumea le iubește!

Rezervări și informații suplimentare la 0762.662.642

Începe săptămâna cu voie bună, alături de prietenii tăi la SEARA MEXICANĂ, LUNI, 6 iulie între orele 18:00-21:00 la Terasa Gulliver #MammaMia.

Adauga un comentariu