Scena artistica din Romania

Arsinel ii ataca dur pe protestatari. „Nu stiu pentru ce se aduna. Situatia nu e rea in Romania”

Publicat: 25 sept. 2018

Alexandru Arsinel a declarat ca nu va participa niciodata la proteste de genul celor care au avut loc recent in Bucuresti, crede ca oamenii nici nu stiu de ce se aduna si ca in Romania situatia nu este rea, potrivit DCNews.ro.

Alexandru Arsinel considera ca protestele din ultimul an sunt facute de oameni care nici macar "nu stiu pentru ce se aduna". Mai mult, actorul sustine ca este nevoie de teme clare care trebuie aduse in Piata Victoriei.

„Sunt putin derutat. Mi se pare o perioada putin prea violenta in toate felurile, si in vorbire, si in gestica. Pot sa judec intr-un fel sau altul acest fenomen mai ales prin prisma varstei mele. Eu am trecut prin multe perioade extrem de dificile in Romania, dar erau motivate de un razboi cumplit, de o mizerie si o foamete cumplite. Oamenii, vrand-nevrand, se manifestau din cauza situatiei care era.

D-aia sunt surprins ca la atatia ani de la Revolutie nu reusim sa ne gasim un oarecare echilibru, avand in vedere ca situatia nu e rea pe mapamond si nici in Romania. Adica, avem posibilitatea, cu spiritul nostru creativ… Avem acest exod extraordinar de oameni si aceste nemultumiri care ne scot in strada cu sau fara voia noastra“, a declarat Alexandru Arsinel.

„Sunt surprins si foarte greu gasesc justificari. Daca ma intrebati de ce e aglomeratie in Bucuresti… Tot romanul si-a dorit o casa, un apartament si o masina. De ce n-avem strazi? N-avem pentru ca nu le-am facut. De ce nu le facem? Ca asa a fost construit Bucurestiul. Nu gasim neaparat motivatie ca e X, Y, primarul sau seful de sector. Asta e situatia. Dar ca nu ne adunam ca sa cerem strazi, sa gasim o solutie, sa scoatem Capitala in afara Bucurestiului, nu stiu, ceva.

Nu ma dumiresc, sunt lucruri la care nu am solutii si nici raspunsuri. Oamenii se aduna si nici nu stiu pentru ce se aduna, adica nu vin cu o tema precisa: domne, vrem ca Centura Bucurestiului sa fie facuta in doi ani si nu plecam pana nu ne faceti Centura. Se aduna si uneori mai apar si unii care arunca cu pietre, sparg capul, mai apare si politia care trebuie intr-un fel sau altul sa se apere, uneori se apara cu mai multa indarjire. Nu gasesti un raspuns la ce s-a vrut de fapt, la ce se vrea de fapt. Si d-aia nici nu particip la asa ceva“, a mai spus Arsinel.loading...

Adauga un comentariu