Actualitate

Artista Saveta Bogdan în lacrimi după vestea că Nelu Ploieșteanu a murit: Nu mai pot! Sufăr atât de mult

Publicat: 02 apr. 2021
Artista Saveta Bogdan
După două mariaje eșuate, artista de muzică populară Saveta Bogdan (76 ani) și-a găsit fericirea în brațele unui avocat

Cunoscuta artistă Saveta Bogdan a plâns în direct la Antena 3 după ce a primit vestea că Nelu Ploiesteanu a murit. Aceasta s-a declarat socată de veste şi a spus că vestea a făcut-o să sufere extrem de mult. De altfel, artistă a spus că nu a fost lăsată să se ducă la înmormântarea Corneliei Catangă şi speră să poată ajunge la înmormântarea lui Nelu Ploiesteanu.

Nelu Ploiesteanu a murit la vârsta de 70 de ani după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Regele muzicii lăutăreşti din România a lăsat un gol în sufletul tuturor artiştilor dar şi românilor care i-au ascultat zecile de melodii.

Artista Saveta Bogdan în lacrimi după vestea că Nelu Ploiesteanu a murit

Saveta Bogdan s-a arătat socată de vestea că Nelu Ploiesteanu a murit şi şi-a exprimat regretul că acesta nu mai este în viaţă. De altfel, artista a spus că vestea este una greu de digerat mai ales că în urmă cu puţin timp Cornelia Catangă a murit. Artista a spus că şi-ar dori să se ducă la înmormântarea lui Nelu Ploiesteanu dar că ar putea să nu o poată pentru că acelaşi lucru l-a păţit şi la Cornelia Catangă?

Ultimele dăţi ne-am intlanit la o emisiune. Un coleg atât de bun, am cântat împreună la restaurant în Bucureşti. Era atât de corect şi cu bun simţ. Îmi pare foarte rău că nu a mai putut fi salvat. Îmi pare atât de rău că a avut atâtea necazuri. Mă duc la Biserică să îi aprind o lumânare. Sufer foarte mult. Enorm de rău îmi pare, nu am cuvinte, nu pot să cred aşa ceva. Nelu Ploiesteanu era un om adevărat, era atât de iubit. Nu ştiu de unde a luat virusul ăsta.

Îi plăcea foarte mult de mine când cântam muzică ardelenească şi mă întreba cum m-am adaptat să cânt în restaurant.

Ultima amintire a fost acum o lună de zile când mâncăm cu toţi şi mi-a spus să mănânc sarmale că mie îmi plac sarmalele. Sunt foarte multe amintiri. Nu am putut să îl salvez. Sincere condoleanţe. La Cornelia Catangă nu am putut să mergem la înmormântare pentru că nu ne-a lăsat. Poate ne lasă la Nelu. a spus artista Saveta Bogdan.

Nelu Ploieșteanu a murit pe data de 2 aprilie 2021

După o lungă suferință cauzată de infectarea cu COVID-19, Nelu Ploieșteanu a murit pe data de 2 aprilie 2021. Acesta era internat de mai multe zile la secţie de Terapie Intensivă dintr-un spital din București. De altfel, acesta a avut şi o ultimă dorinţă înainte de a fi intubat. Dat fiind faptul că acesta are un fiu decedat, Ploieșteanu a ţinut morţiş să mai apuce să îi pună o lumânare la mormântul acestuia. Totuşi, acesta i-a spus unei dintre fiice să facă acest lucru. Gestul a fost povestit de un medic care a asistat la această scenă:

„Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov.”, a mai declarat medicul, potrivit sursei citate.
Adauga un comentariu