Cancan ultimă oră

Artistele se „bat” pe Viorel! Liliana Moise și Ana Ciulpan, confruntare în direct: „Ce tupeist ești, cred că te iau cu tuga aia”

Publicat: 22 iul. 2020

A ajuns să aibă succes, iar acum artistele se „bat” pe Viorel! Liliana Moise și Ana Ciulpan, confruntare în direct! Viața lui Viorel s-a schimbat complet de când a ajuns în București. Acum, bărbatul se bucură de un succes formidabil în muzică, dar și pe rețelele de socializare, astfel că nu este de mirare că primește deseori propuneri pentru colaborări.

Artistele se „bat” pe Viorel!

Astăzi, Viorel a anunțat în platoul „Acces Direct” că după colaborările cu Maria Constantin și Liliana Moise, acesta a fost abordat de o altă cântăreață: nimeni alta decât sosia Irinei Loghin. Așadar, Ana Ciulpan i-a propus să scoată o piesă împreună.

În timp ce telespectatorii se așteptau ca anunțul să o supere pe Veronica, ei bine, cea care s-a arătat deranjată de veste a fost Lilia Moise care a venit ca o furtună în platoul emisiunii.

„Tu nu mai râde, că nu e de râs, că te iau cu tuga aia de nu te vezi. Nu mai râde, mai băiatule. Îmi cer scuze, noi acum câteva zile am tras a doua piesă, deci trebuie să lansăm piesa. Cum adică este vorba despre alta piesă cu altcineva?”, a spus revoltată Liliana Moise la „Acces Direct”.

Liliana Moise și Ana Ciulpan, confruntare în direct

Ana Ciulpan i-a luat apărarea lui Viorel, susținând că este liber să scoată piesă cu cine dorește el, fapt ce a enervat-o și mai tare pe Liliana Moise. Cele două s-au confruntat în direct!

„Eu am treabă cu Viorel, nu cu dumneavoastră. Nu știu de ce doamna intervine. Ce tupeist ești, cred că te iau cu tuga aia. Sunt plină de nervi, voi veni la „Acces” zi de zi, nu îi las să lanseze piesa. Tu de 3 zile nu raspunzi la telefon”, i-a mai spus Liliana Moise lui Viorel.

Deși Viorel a spus că vrea să le împace pe amândoi și va scoate piesă cu ambele, Liliana Moise a fost în continuare la fel de revoltată.

Vulpița, “terorizată” la Blăgești de admiratori dubioși. “Sunt obsedați de…”

Telenovela dintre Vulpița și Viorel de la Acces Direct continuă! Chiar când telespectatorii erau intrigați de plecarea Veronicăi din Antena 1, hop, a apărut din nou! Dar oare ce a făcut Vulpița la Blăgești, în toată perioada în care nu a mai fost celebră? CANCAN.RO a aflat că soția lui Viorel nu ar fi dus-o prea bine și a ajuns, din nou, în gura sătenilor din Vaslui.

CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații exclusive despre Vulpița de la Acces Direct. După ce i-a spus „Adio” lui Viorel chiar în platoul Antenei 1, Veronica și-a făcut bagajele și s-a reîntors la Blăgești, în casa părintească. Nu ar fi avut parte de prea multă liniște, căci au și început problemele.

Aparițiile la TV ale Vulpiței i-au adus numeroși… admiratori, care au bătut drum lung pentru a ajunge în Blăgești și pentru a o cunoaște. Nimic ciudat până acum, nu? Doar că bărbații care veneau la poarta Vulpiței de la Acces Direct nu păreau înarmați chiar cu cele mai bune intenții, așa că soția lui Viorel ar fi trecut printr-un adevărat coșmar, care ar fi marcat-o psihic.

Proaspăt reîntoarsă în București, Vulpița i-a mărturisit Mirelei Vaida că s-a temut atât pentru ea, cât și pentru sora ei, atunci când a văzut că mai mulți bărbați îi dau târcoale.

Adauga un comentariu