Magazin

Artistul trebuie sa ia o DECIZIE: „Gata, e timpul sa schimb macazul”

Publicat: 09 oct. 2014
1
Este considerat si vazut ca unul dintre cei mai nonconformisti artisti de la noi si a aratat asta ori de cate ori a avut ocazia. What’s Up spune ca isi doreste sa se linisteasca si sa lase in urma lui imaginea de imatur pe care si-a creat-o de-a lungul timpului.
Isi doreste sa faca un nou pas in viata lui persoanala si vrea sa devina tatic. Spune ca acest lucru nu mai poate suferi amanare si ca in cel mai scurt timp va trece la treaba.

Citeste si:SOC! Secretul care sta in spatele divortului Lorei

„In acest an am inceput cu mama, cu tata si cu socrii mei sa cautam un loc unde sa ne mutam cu totii. Eu si Simina vrem sa facem un copil. Gata, e timpul sa schimb macazul. Am 26 de ani si consider ca trebuie sa trec un pic de copilaria asta imatura. Imi doream initial sa fie un baietel, dar acum zic ca ce vrea Dumnezeu. Daca va fi fata o sa ma gandesc cu groaza la momentul in care se va intalni cu baieti, fiindca stai cu grija, nu stii peste cine da”, a spus artistul pentru cei de la ziarulring.ro.
Pe langa asta, el a primit o veste foarte buna si de la colegul sau de studio, Marius Moga. „Mi-a zis ca cineva din SUA a auzit piesa „Taxi” si i-a placut. O vrea in engleza. Nu stiu daca va suna atat de bine. Oricum, eu nu vreau sa plec din tarisoara asta pe care o iubesc”, a mai spus el.Adauga un comentariu