Mozaic muzical

Artistul Vasile Seicaru: „I-am cantat lui Sergiu Nicolaescu in casa lui de la 2 mai”

Publicat: 23 sept. 2019

Artistul Vasile Seicaru, invitatul Florentinei Fantanaru, duminica, la emisiunea ”De-a Viata Ascunselea”, decorat in anul 2006, cu  ”Ordinul Cultural in grad de cavaler”, a povestit de primele momente ce i-au marcat cariera in anii 70-80. Participarea in Uniunea Sovietica la Soci pentru o manifestatie culturala, plecarea in Havana, dar si alte momente care au lasat amprente asupra vietii sale.

Vasile Seicaru a marturisit ca a fost intotdeauna in compania, anturajul unor persoane din domeniul artistic pe care le stima si aprecia. Acesta a povestit un episod emotionant in momentul in care l-a cunoscut pe marele regizor Sergiu Nicolaescu.

„Eram la prietena noastra comuna Luiza Cala care este pictor. Un om fantastic. El avea o casa la 2 mai. Si a auzit ca sunt acolo si a venit. Am profitat de faptul ca am fost cu el si am scos chitara si am inceput sa cant. Un om foarte retinut, dar cand avea ceva de spus te privea in ochi”, a spus artistul.

„Cele mai mari emotii le-am trait la Moscova cand trebuia sa ma intalnesc cu Doina si Ion Aldea Teodorovici. Eram la Piatra Neamt cand am auzit ca au murit in accident. Ma inchin la locul unde au decedat Doina si Ion Aldea Teodorovici”, a mai spus muzicianul.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit