Mozaic muzical

Asa arata 100% naturala Claudia Ghitulescu. Fara gene false sau machiaj, transformarea e….

Publicat: 27 feb. 2019

Claudia Ghitulescu este o femeie extrem de cocheta si o artista care tine foarte mult la imaginea pe care o prezinta in fata fanilor sai.

Artista a acceptat provocarea Agentilor Vip de a se demachia complet, in direct. Claudia Ghitulescu marturiseste ca are foarte multa grija de tenul sau si acest lucru se vede, pentru ca ii cauti ridurile cu lupa si nu le gasesti.

"Sunt femei care arata mai bine nemachiate. Si eu am zile cand vreau sa ma simt mai bine si vreau sa ma machiez, indiferent daca sunt acasa si ma uit la televizor. Pe Facebook sunt fotografii in care apar si nemachiata. Dimineata ma spal pe ochi si apoi ma demachiez, am crema de protectie cu care ma dau.", a spus Claudia Ghitulescu, la Agentia Vip.

Claudia Ghitulescu spune ca are un ritual de frumusete inainte de culcare si isi face masti pentru fata chiar alaturi de mama ei.

"Chiar acum recent a venit mama pe la mine si mi-a spus despre o masca. Am batut un albus de ou si atat. Daca mi se irita fata am vitamina E si ma dau seara.", a mai spus Claudia Ghitulescu, la Agentia Vip.loading...

Adauga un comentariu