Local

Aşa arată curba morţii de pe drumurile din judeţul Iaşi! O tragedie a fost evitată la secundă în această seară

Publicat: 25 oct. 2021
Accident rutier localitatea ieșeană Bordea, comuna Grajduri
Accident rutier localitatea ieșeană Bordea, comuna Grajduri

O curbă nesemnalizată corespunzător face victime în județul Iași. Luni, 15 octombrie 2021, în curba din localitatea Bordea, comuna Grajduri, a avut loc un nou accident rutier.

Conform informațiilor pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că un autoturism marca Volkswagen Passat a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Totuși, indiferența autorităților cu privire la această situație poate conduce la producerea unor tragedii.

Nu este pentru prima dată când în curba din localitatea Bordea, comuna Grajduri, au loc accidente. La finalul anului precedent, exact pe aceeași porțiune de drum, a avut loc un accident rutier grav.

„Autovehicul a intrat în parapet la Grajduri. Au fost doi pacienți. Șoferul refuză transportul la spital. Pasagerul dreapta față a suferit cefalee, epistaxis anterior bilateral oprit spontan, contuzie coloană cervicală. Acesta a fost preluat de echipaj de prim ajutor și dirijat la Spitalul de Neurochirurgie“, a declarat șefa UPU SMURD Iași, prof. dr. Diana Cimpoeșu, la scurt timp după producerea accidentului.

Participanții la trafic au sunat la 112 și au anunțat accidentul.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și un echipaj SMURD.

Șoferul care a produs accidentul a refuzat să fie transportat la spital.

 

Comentarii
  • La ieșire din Bordea este limita de 30 km la ora la coborare, dacă se respecta indicatoarele rutiere nu ar mai intra nimeni în parapetul ala în fiecare săptămână, trebuie să-l atingă câte un soferrr.

Adauga un comentariu