Magazin

Asa aratau cu cateva luni inainte sa se casatoreasca si le era rusine. In ziua nuntii nimeni nu i-a mai recunoscut. Transformarea celor doi este cu adevarat incredibila

Publicat: 14 nov. 2015
Dupa ce te logodesti, planificarea nuntii devine o chestiune care ocupa aproape tot timpul si nu se termina decat abia dupa ziua cea mare. Insa indiferent ce program artistic se pregateste pentru nunta, sau ce mancare e aleasa pentru cei 150 de invitati, fiecare are un tel comun: sa mai slabeasca putin inainte de a spune „Da”.
Cuplul din imagine a luat ideea asta mult mai in serios.

Vezi si Am cantat la nunta mea si am divortat – Vezi cine face aceasta declaratie 

Matt si Brandy erau candva un cuplu normal. Intr-o zi, tanarul bucatar de 23 de ani s-a pus in genunchi si i-a schimbat viata lui Brandy pentru totdeauna. Cei doi si-au promis sa slabeasca pentru a avea fotografia perfecta la nunta si au inceput astfel un adevarat maraton al dietelor. 
Iar rezultatele au fost incredibile. Combinat, cei doi au slabit 60 de kilograme, dintre care 42 au fost in contul lui Matt.
Conform cuplului fericit, secretul a fost o simpla schimbare a obiceiurilor alimentare si o constientizare a faptului ca excesul dauneaza greutatii. 


loading...

Adauga un comentariu