Actualitate

Asa ceva este INADMISIBIL! Reprezentantii Miscarii # REZIST si-ar dori ca fiii sau fetele lor sa consume marijuana? Pericolul la care sunt expusi copiii

Publicat: 17 sept. 2018

Dezvaluirile INCENDIARE facute de site-ul Lumeajustitiei.ro, conform carora la intalnirile de taina ale #rezist se consuma marijuana sunt atat de grave incat merita facuta o analiza extrem de atenta. Sursa citata prezinta chiar o inregistrare audio efectuata la una din aceste intalniri, care il indica pe liderul Florin Badita vorbind de cum se fac dozajele, gramajele pentru asemenea tigari.
Daca se va dovedi ca este asa – si avem informatii ca anchetele procurorilor DIICOT au inceput deja – este posibil sa se ajunga in cadrul cercetarilor la constatarea ca unii dintre participantii la mitingul neautorizat si violent din 10 august 2018 au consumat droguri usoare interzise, de tip marijuana, care potrivit specialistii creaza dependenta si se manifesta la cei care consuma “iarba” prin emotii negative, agresivitate si impulsivitate. Consumul acestora se poate demonstra prin teste medicale, stiut fiind ca urmele de marijuana raman in organism pana la 30 de zile, iar in par pot fi depistate si pana la 90 zile. Mai mult, conform Legii nr. 60/1991, privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, consumul de droguri la manifestatii este interzis. La fel cum este interzis sa inciti la ura, sa incalci ordinea publica si siguranta nationala sau moralitatea publica.

Membrii #rezist, pro marijuana! Florin Badita, incercare esuata de a explica prezenta drogurilor
Imediat dupa aparitia acestor informatii incendiare, mai multi lideri ai Miscarii # REZIST au demarat o ampla operatiune de manipulare a romanilor. Mai exact, mai ales pe site-uri de socializare, reprezentantii Miscarii # REZIST incearca sa diminueze impactul dezvaluirilor si sa convinga oamenii ca de fapt este ceva normal sa se consume marijuana si ca in tarile civlizate consumul de marijuana este chiar legalizat. Aici se impun doua precizari extrem de clare: 
1. In tarile civilizate este permis consumul de marijuana, doar in scop terapeutic, cu recomandare de la medicul specialist, deci vorbim de marjiuana medicinala.
2. Este foarte important de avut in vedere faptul ca la copii si la tineri, impactul consumului de droguri de mare risc poate fi fatal. Una este sa consumi droguri de mare risc la 50 de ani si alta este sa permiti copiilor si tinerilor sa consume aceste droguri. 

In aceste conditii, cat de iresponsabili pot fi cei din Miscarea #REZIST? Oare reprezentantii acestei miscari si-ar dori ca ai lor copii sa consume la liber droguri de mare risc? Asadar parinti, fiti atenti la ce grupari adera copii vostri pentru ca pericolul ii paste la orice pas! Vom reveni!
 loading...

Comentarii
  • Fake news, urmează dosar penal și închiderea publicației!!!
    Ați verificat și din alte surse știrea? Dacă un site, în acest caz unul coordonat de Dragnea a scris o știre, republicarea ei pe alt site, fără verificarea surselor independente față de primul, este INFRACȚIUNE!!!
    reveniți la Soros și la multinaționale, sunt mai aproape de …înțelegerea cititorilor de Flacăra Iașului!!!

  • Da, ma „jurnalistule”, exact cum si-ar dori masini de scris si tiparnite de bani falsi, evident dolari… Ati epuizat cretinatatile cu Soros si multinationalele si reciclati mucegaitele subiecte din 1990, cele cu care „luptati” impotriva lui Ratiu si Campeanu, ca nu va mai duce mintea putina sa inventati altceva!…

  • Nu este de mirare ca un ziar condus de un ****** santajist publica orice mizerie la comana!ba umflatule,ai mai platit datoriile restante ,respectiv chiria pe spatiile unde a functionat fituica asta infecta?

Adauga un comentariu