Garnituri

Asa faci cei mai GUSTOSI cartofi la cuptor, umpluti cu ciuperci si cascaval! Te lingi pe degete!

Publicat: 10 ian. 2017
2

Ingrediente:

4 cartofi fierti
200 gr ciuperci
2 cepe
2 linguri maioneza
100 gr cascaval

Mod de preparare:

1. Fierbeti cartofii intregi. Curatati-i de coaja si taiati-i in jumatate. Cu o lingura scoateti miezul, facand spatiu pentru umplutura.
2. Prajiti ciupercile si ceapa in putin ulei pana sunt gata. Amestecati-le cu maioneza, sare si condimente dupa gust.
3. Puneti umplutura in cartofii pregatiti, iar deasupra presarati cu cascaval ras. Asezati cartofii intr-o forma unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt.
4. Coaceti gustarea in cuptorul preincalzit la temperatura 170 grade Celsius, 15 minute, pana se rumenesc frumos.

sursa





Adauga un comentariu