News Flash:

Asa se coc corect vinetele. Toata lumea face aceasta mare greseala

16 Iulie 2017
29639 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinete
In cazul in care le coacem in cuptorul aragazului, inainte de a aseza vinetele in tava le intepam cu o furculita, pe toata suprafata, astfel incat acestea sa nu crape.

Intoarcem cu atentie vinetele pe toate partile, inclusiv la capete. Acestea sunt gata daca sunt moi atunci cand le apasam cu o lingura. Timpul de coacere depinde de marimea vinetelor.

Daca vinetele sunt coapte pe aragaz, luam vinetele coapte si le lasam putin sa se raceasca. Taiem coada vinetelor, apoi le taiem in doua pe lung.

Scobim cu o lingura miezul fiecarei jumatati de vanata coapta, pana cand coaja ramane goala.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

furculita lingura aragaz vanata coapta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027993 (s)