Educatie intima

Asa se trateaza corect cistita

Publicat: 29 aug. 2016
7

Este bine sa nu confundam cistita cu anexita sau inflamatia ovarelor, desi au, în general, aceleasi simptome. Cistita reprezinta inflamatia vezicii urinare si este cauzata de obicei de prezenta unor organisme patogene, bacterii, in uretra.

Simptomele care trimit la medic sunt durerea si arsurile la urinare, iminenta urinarii, urina închisa la culoare si cu un miros întepator, crampe abdominale, în zona inghinala sau dureri în zona lombara.

 Tratament naturist pentru cistita

Uneori, in urina pot fi urme de sânge. In cazuri mai grave, aceste simptome sunt insotite si de febra sau stare generala proasta.

Tratamentul cistitei se prescrie de catre medic, pe baza unor analize care stabilesc ce agenti patogeni sunt raspunzatori de infectie. Paleativ, pot fi administrate antiinflamatorare, pentru atenuarea durerilor si, eventual, a febrei. In perioada de tratament trebuie marit aportul de lichide în organism.

Se poate bea apa, în care a fost dizolvata o lingurita de bicarbonat, care ajuta la scaderea aciditatii urinei si eliminarea infectiei. Alcoolul si cafeaua nu sunt indicate.

sursa:juranlul.ro 

Adauga un comentariu