Eveniment-Social

Asediu la UPU Sf. Spiridon. Medicii de garda, luati prin surprindere

Publicat: 27 oct. 2013

Sfarsitul saptamanii trecute s-a incheiat dezastruos pentru zeci de ieseni. Au profitat de zilele libere si au facut excese de orice gen, fara nicio limita. Rezultatele s-au putut vedea cel mai clar in registrul de la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi. Zeci de ieseni au apelat la ambulanta prin serviciul de urgenta 112.

Multi au solicitat ajutor medical chiar in fata cluburilor iesene sau in santurile de langa barurile din comunele din apropierea municipiului. Echipajele medicale au transportat pe banda rulanta pacienti care nu mai stiau daca sunt victime sau agresori. Nici macar nu erau in stare sa-si mai ofere datele persoanele din cauza cantitatii mari de alcool consumat pe parcursul noaptii. In mediul rural, tulburelul a fost principalul vinovat pentru conflictele aprinse la masa mai multor prieteni. Tinerii care au petrecut in cluburi s-au delectat cu bauturi mai fine, dar care au avut acelasi efect. Traumatisme cranio-cerebrale, contuzii toraco-abdominale, fracturi de piramida nazala si fracturi costale multiple au fost principalele diagnostice ale celor policontuzionati prin agresiune. Majoritatea pacientilor au fost trimisi la domiciliu pentru a se trezi din mahmureala. Unii au mai avut rabdare sa astepte un echipaj de politie pentru a da declaratie si a se razbuna pe cei care i-au agresat.

„La Unitatea de Primire Ugente Iasi (UPU) au ajuns mai multe persoane policontuzionate prin agresiune. Numarul cazurilor de pacienti agresati a fost foarte mare, dar din fericire nu a fost inregistrat niciun caz grav. Au primit ingrijiri de prim ajutor, dupa care au mers la domiciliu, iar foarte putini au fost transferati in alte sectii, in vederea internarii”, a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenta in cadrul Spitalului Sf. Spiridon.loading...

Comentarii
  • Oare ce mai face doamna cimpoesu diana ? Oare ce amanti mai are cimpoesu diana ? A rupt paturile spitalului cu brancardieri doamna cimpoesu diana ! Acum se da in barci cu plotonerii da lsu doamna cimpoesu ! Demiteti iapa rosie a spitalului spiridon dommna cimpoesu diana !!!

Adauga un comentariu