Stiri si curiozitati

Asemanari socante intre cazurile Elodia – Caracal

Publicat: 13 aug. 2019
3

Avocata familiei Elodiei, Crina Radu, a afirmat, luni, la Sinteza zilei, ca exista anumite asemanari intre cazul disparitiei avocatei din Brasov si cel al fetelor din Caracal.

"Am spus inca de la inceputul acestui caz ca, in opinia mea, Cristian Cioaca a devenit un model pentru criminali. De ce? Pentru ca probabil dumnealor apreciaza ca in lipsa cadavrului nu pot sa raspunda penal sau vor lua o pedeapsa intr-un cuantum redus, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Cristian Cioaca.

Probabil pe acest considerent au incercat sa distruga cadavrul sau cadavrele. Cum a inceput ancheta in cazul Elodia avem asemanari si in cazul Alexandra. Chiar retraiam momentele – se implinesc 12 ani peste cateva zile – si imi amintesc ziua de 11 septembrie 2007, ora 15.00 cand m-am deplasat la sediul Politiei Brasov, la domnul comandant al IPJ de la acel moment si pentru ca nu se intampla nimic cu ancheta, ca si in cazul Alexandrei, am stat o ora in biroul acestuia incercand sa-l conving ca Elodia nu este plecata", a spus Crina Radu.

Adauga un comentariu