Eveniment-Social

Asfalt spre cartierul de rromi din Ciurea

Publicat: 12 iul. 2011
1

Drumul spre cartierul de rromi din comuna Ciurea ar putea fi asfaltat. Strada in cauza este distrusa, iar autoritatile din Ciurea au apelat inclusiv la sprijinul Consiliului Judetean pentru a putea reabilita artera. Pentru cele cateva sute de metri ar fi nevoie de aproximativ 300.000 de lei. „Am discutat cu domnul presedinte si sper ca vom putea obtine niste bani pentru reabilitarea acelui drum. Daca va da, este foarte bine, daca nu va da bani, n-avem ce sa facem. Speram sa gasim resurse sa facem acel drum”, a spus primarul Catalin Lupu.
In schimb, seful CJ a sustinut ca va solicitat sprijinul Guvernului pentru a putea finanta reabilitarea respectivului sector de drum. „Noi nu putem da banii, dar vom incerca sa discutam cu reprezentantii Guvernului pentru a putea aloca fondurile. Stiu ca acolo sunt probleme cu drumul si sper sa gasim o rezolvare. Voi inainta o propunere Guvernului si sper ca vom gasi o finalitate”, a precizat Constantin Simirad, presedintele CJ Iasi.

Comentarii
  • bai lupule fraer, credeai ca huge iti va dreptul in natura? iti va face drumul la rromi ca sa cistigi tu alegirile? iti garantez ca te aminaaaa…….pina o sa ai avizarea masurii 322.
    apropo mai tii minte cine te-a dus prima data la fete?

  • Da drumu pana la primarie cand puii mei se face? L-a umplut cu griblura si incepe sa se macine, intr-o luna e la loc. Iar anumite portiuni sunt deja pline de gauri.

    FA DRUMURILE DIN SAT SI ABIA APOI LA TIGANI, fwutu-i in gwura de indieni nenorociti!!!

  • lupule trebuia sa le dai baetilor de la bzi o poza cu lucrarile de referinta a lui huge,nu cu a concurentei……fraere,ti-ai amintit cine te-a dus la fetite prima data?…voinicule

  • Astia n-au platit neam de neamul lor impozite si taxe,basca mai iau si ajutoare sociale la care se duc cu mertzurile sa le primeasca.Noi romanii,ca prostii , tragem din greu sa platim totul la zero sa aiba ei asfalt,apa curenta si ajutoare sociale ”de-o cafea si o tigara” cum se mai si lauda nesimtitii. Mai au tupeul sa spuna ca ei sunt cei discriminati cand de fapt,mai ales in raport cu ei,noi romanii suntem cei discriminati.Are curaj Garda Financiara sa intre la ei sa vada cate firme fantoma au,cate tepe dau si la stat si la particulari ? Ii doare pe ei in basca de toate taxele si impozitele ca altfel nu s-ar mai ruga de romani sa le cumpere facturi si alte golanii. Ocupativa intai de datoriile si evaziunile mari care le fac si apoi de drepturi.
    Pieri-le-ar rasa sa le piara de neobrazati !

Adauga un comentariu