Magazin

Ashton Kutcher face o excursie in spatiu

Publicat: 20 mart. 2012
1
Actorul american Ashton Kutcher este al 500-lea turist care si-a rezervat bilet in spatiu, a anuntat ieri miliardarul britanic Richard Branson, patronul companiei Virgin Galactic, citat de AFP.
Actorul de 34 de ani, care s-a despartit de actrita Demi Moore in luna noiembrie, este „incantat” sa se alature grupului de viitori turisti in spatiu, a precizat Branson pe blogul sau, potrivit Agerpres. „L-am sunat pe Ashton sa-l felicit si sa-i doresc bun venit”, a adaugat omul de afaceri. 
Referindu-se la un videoclip cu navetele sale spatiale, difuzat tot pe blogul sau, Branson spune: „Dupa cum vedeti, navetele noastre spatiale nu sunt numai foarte frumoase, dar si terminate si aflate in faza finala a testelor de zbor. Ne vom asigura ca totul va fi cat se poate de sigur inainte de lansarea zborurilor comerciale, cu atat mai mult cu cat voi merge in prima cursa cu copiii.” 
Richard Branson a inaugurat in noiembrie, in New Mexico (sud-vest), primul aeroport spatial din istorie, Spaceport America, de unde urmeaza sa plece, in 2012-2013, primii turisti in spatiu. Cateva sute de persoane si-au rezervat deja locurile la zborurile in spatiu, un bilet costand in medie 200.000 dolari.
Adauga un comentariu