Software & Hardware

ASiSmobile se poate descarca acum si de pe Android Market!

Publicat: 21 iul. 2011
ASiSmobile, aplicatia destinata managerilor care vor sa consulte/sa actualizeze date despre afacerea pe care o administreaza direct de pe telefonul mobil, poate fi descarcata acum gratuit de pe Android Market, sectiunea Business!
ASiSmobile este parte componenta (extensie) a sistemului informatic integrat ASiS si poate fi instalata cu usurinta pe orice tip de smartphone pe care ruleaza sistemul de operare Android.

Conditia esentiala pentru ca managerii sa-si poata consulta/actualiza in timp real informatiile de interes referitoare la terti, stocuri, solduri direct din ASiSmobile este aceea de a avea implementat in cadrul companiei lor, sistemul integrat ASiS, care sa asigure existenta unei baza de date unitare si structurate din care se vor extrage datele pentru aplicatia de mobil.

ASiSmobile se conecteaza securizat prin intermediul Internetului la baza de date unica a companiei si ofera o imagine sintetica si actuala asupra datelor din sistem ceea ce permite managerului sa ia decizii in timp record, in cunostinta de cauza, fara a avea niciun fel de ezitare. Managerul poate de exemplu sa decida deblocarea unui client, ca exceptie, chiar daca soldul sau depaseste limita admisa de regulile companiei.

Bineinteles, aplicatia ASiSmobile este personalizata pentru fiecare client in parte, deoarece diferenta consta atat in nevoia individualizata de informatii, cat si in nivelul lor de detaliere.

ASiSmobile permite chiar si vizualizarea unor indicatori grafici economico-financiari (vanzari, incasari, etc) si alegerea tipului de grafic (bare, coloane, placinta,etc).

De pe Android Market se poate descarca o versiune demonstrativa a aplicatiei ASiSmobile, care se conecteaza la baza de date DEMO (www.asw.ro/ria), cu utilizatorul demo si parola demoria.loading...

Adauga un comentariu