Bursa Barfelor

Asistenta de la Lenuța Doamna face combinații cu vile

Publicat: 16 oct. 2020

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu o enformație bună despre Luminoasa Vuzea, asistenta aia de la maternitatea Lenuța Doamna, care este și șăfa sindicaliștilor. De ceva vreme, Vuzea a început să-și bage lovelele într-un viloi de prin giudeț. Nimic anormal, fomeia are nevoie de un acoperiș deasupra capului. Ce este anormal abia acum începe. La spetal sunt două asistente, Irinuca și Cristinuca, care au ca sarcină zilnică liber la pupat bucile Luminoasei, dar nu pe gratis. La construcția viloanței s-au oferit chiar bărbații celor două asistente care aveau ceva cunoștințe în domeniu. La schimb, cele două coconete sunt pontate de șăfă și când nu se duc la serviciu. Asta e cam penală rău. Babele se vor mai interesa de acest subiect și o vor bubui în gazetă. Până una alta, babele nu văd orizonturi roz pentru Luminoasa Vuzea, care este obișnuită cu un anumit fel de trai.

 

 

Comentarii
 • Săracele asistente au alte treburi și este bun venitul de la stat, stand acasă… Au și ele școală 12 clase +postliceala-3 ani…. Au muncit din greu.. Sunt obosite

 • Lumi, nu mai freca menta, si fuma prin spital si ei sporuri , pentru nimic, treci si lucreaza ca nu sti nimic sa faci, decit golanii ! Ti se infunda si tie cit de curind!

 • Asistenta ATI de la Cuza Voda, tanti Bianca Dinca se fute in draci cu doctorasul Rugina Victor Gabriel de la Harcadia lui Futerman! Doamna Danca mai are un copilas din casatoria cu Robert Danca, fostul ei sot si actualul manager de la Cuza Voda

 • nici lumi nu e departe de cea de la cuza voda. a plecat un doctor la ploiesti, si o asistenta prietena cu ea , ce frecusi faceau amandoua la pav. 2, stiu ele mai bine, asa e lumi, dar ai uitat nemernico!

 • Maternitatea Elena Doamna din Iasi directorasul Martinescu si cu lidera Buzea au luat banii de la masti si tichetele de vacanta .Ar fi bine un control de la Anaf sa se vada si contractele pe aprilie , mai , iunie . Doamna lidera de sindicat merge in concediu primavara in Italia , cand vine vara merge in Spania si in toamna merge 2 saptamani si in Grecia . Angajatii isi cumpara masti din banii lor si echipament de lucru .

 • Luminita de la sindicat trsieste cu ala de centrala. Sta cu el toata ziua orin centrala, merg împreună la cumparaturi, nerg impreuna si acasă. Bun haram Lumi asta . Numai la spagi si golanii ii merge capul iar angajații spitalului cotizează bani pt sindicat ca sa isi construiasca vila si sa se plimbe prin Grecia, Italia, Spania , Franta

 • Aceasta lidera da sindicat Luminita a facut liceul la 40 de, la 43 face posliceala. Inainte lucra ca vanzatoare la o brutarie din Dancu
  Are multa carte Doamna Lumi. Nici nu stie sa prinda o branula.

 • Lumimita face toate cartile la angajari. Jumate Martinescu, jumate Lumi de la sindicat . Luminita stie de afacerile cu mastile . Luminita incaseaza plusul de distribuitori de medicamente . Luminita este pe picior mare acum, practic Martinescu este subalternul lui Lumi . Halal de Lumi, este unsa cu toate businessurile .

  Răspunde

 • Leanca ii mai spun baietii cand era mai tinara. Buna poama mai era. Ii placea mult joaca cu baietiii. Ii placea si bautura si tigara. Ala cu care traieste este o marioneta . De fapt Leanca este de mult timp de la cu unul din Tomesti care este paznic la un magazin .

  Are loc bun de muls bani de la cei de spital .

Adauga un comentariu