Magazin

Asistenta TV, cu chiloteii si funduletul sexy la vedere in timpul emisiunii- FOTO

Publicat: 21 iun. 2013

E frumoasa, danseaza ca nimeni alta si este total lispita de inhibitii. Focoasa asistenta si-a aratat fundul si chilotii in direct, la emisiunea la care lucreaza.

Este vorba despre Ana Maria Mocanu, una dintre asistentele „pacatoase” de la emisiunea „Un show pacatos”.

Focoasa roscata i-a dansat in poala lui Horatiu Tudor, reporter la Antena 1 si proaspatul „sot” al Marei Banica, dupa o casatorie simbolica in platoul emisiunii „Un show pacatos”. Si pentru ca el urma sa se „casatoreasca”, Ana Maria i-a prestat acestuia un dans sexy, in care a aratat… cam tot pe micul ecran.

Cum rochita pe care o purta era una minuscula, iar ea s-a miscat destul de mult si a facut si spagatul, Ana Maria si-a aratat in direct chilotii, dar si fundul, pe de-a-ntregul, spre deliciu, publicului, dar si al telespectatorilor.

In urma cu ceva timp Dan Capatos si-a numit cele doua noi asistente: acesta sunt Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu. Prima dintre ele este o roscata focoasa care a sucit mintile multor barbati de-a lungul timpului. Mai mult, Ana Maria face furori la fiecare aparitie, nu duce lipsa de admiratori si are sute de like-uri la fiecare fotografie pe care o posteaza pe Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu