Bursa Barfelor

Asistentele de la ATI, comportament de centuriste

Publicat: 23 sept. 2022

Babele bârfitoare continuă rubrica de astăzi cu una despre asistentele de la spitalul Don Spiri, unde sunt preluate o grămadă de urgențe. Babele au aflat că doamnele și domnișoarele asistente din spital au o conduită de te doare mintea. Zici că sunt niște centuriste penale care se bucură la un sac de ciment după ce iau la rând o parcare întreagă de tiriști. Cam asta e imaginea pe care o promovează asistentele. Babele țin să facă o precizare: sunt câteva asistente, nu toate.

Revenind, a fost un caz, o intervenție a medicilor, în urma căreia pacienta a fost parcată la terapie intensivă, unde erau doamnele și domnișoarele. În timp ce pacienții respirau greu, fătucile își făceau unghiile cu o delicatețe ieșită din comun. La un moment dat, a apărut și o infirmieră cu altă ojă care te vindecă și de ciuperci. Toate au sărit să-și șteargă ghearele cu acetonă, dornice să încerce noul produs. Cam ăsta e nivelul, mai sunt multe de povestit…
Comentarii
 • Da foarte multe asistente arata in asemenea hal…tatuaje,brățări la picior ,unghii false …a se vedea și la urgente(bărbații sunt plecați să facă bani afara iar ele …),la psihiatrie (amanta Analia a buhaiului și multe altele),interne ,oncologie….majoritatea au intrat în sistem ca centuriste sunt acoperire …

 • La ce vă așteptați dacă școlile sunt terminate pe cine știe unde, se termina scoli postliceale de care nici nu ai auzit, se duc la școală când își aduc aminte, fara bacalaureat. Acum toți barmanii, croitoresele, frizerițe, bucătărese și mulți alții s-au făcut peste noapte asistenți și asistente. Asistentele șefe sunt numite pe ochi frumoși, nu au examen dat, sau daca dau examen, examenul este de forma, iar odată ajunsă pe post o asistentă șefă spune că are postul pe viață, deși legea le impune la 8 ani schimbarea din funcție. Este inadmisibil ca o asistentă, medic, infirmieră care ingrijeste un bolnav să aibă unghii de 2-3 cm, fara să aibă capul acoperit, au costume medicale de parcă ar fi pe podium, nu mai știi care sunt medici, asistente, îngrijitoare. In toate spitalele este așa, dar din cate am citit despre acest spital, inclusiv șefa asistentelor ( directoarea) nu ar avea un comportament demn de o sefa, așa că ce pretenții sa avem de personalul medical.

 • La examen, daca este, in primul rand le-as da un subiect de gramatica clasele 1-4! Pai vii tu intr -un spital dintr-o fabrica si nu cunosti lucruri elementare! Este inadmisibil!

 • In primul rand le-as da un test de gramatica, clasele 1 – 4, apoi un examen zdravan sa se vada toata pregatirea! Pai vii tu dintr-o fabrica sa lucrezi intr-un spital fara sa ai minim de cunostinte medicale? Este inadmisibil!!!!!!

 • nu pierdeți timpul, faceti un reportaj despre cristina chiriac, cea mai slaba directoare de ingrijiri.o dementa care duce vorba de colo colo, care inventează discuții si situații,e plină de ură și venin, se da șefa peste birouri Runos, it, SPIIAM, financiar, achiziții, contabilitate, Management calitate.ii urăște pe toți Colegii, face numai anonime la DSP si ministerul sănătății.e o isterică bolnavă.isi urăște toate colegele asistente sefe pt ca au fost loiale Simonei Hurjui si Petronela Mavropol.se prezintă în cerc restrâns viitorul manager de spital.face anonime impotriva managerului timofte si a directorului medical.nu intelege nimic din jurul ei.e isterică.totul o ia personal si se razbuna.face sedinte la sanchi doar ca să impresioneze conducerea.la sedinte vorbeste ca o tampit a fără sens.afla in cadrul ședințelor lucruri pentru prima dată.nici ea nu Stie ce atribuții are ea.nimeni nu stie ce face.vrea sa fie si șefa la MANAGEMENT CALITATE. urăște colectivul pt ca a dat concurs sa fie șefa la MANAGEMENT si pt ca nu a luat s a răzbunat pe noua colega făcând anonime împotriva ei ca fuge de la munca.o nemernica care a făcut mult rau în viața ei.e preocupată non stop de razbunare crunta.spune peste tot ca ionescu si timofte nu fac nimic dar iau bani frumosi la brd pe card.spune peste tot căd ea salvează spitalul si ca inclusiv directoarea loghin nu are bani de salarii si ca nici mariana stan de la sindicat nu a facut nimic.e o jigodie periculoasă care e profesoară în lingusit si apoi te otraveste cu rautate si răzbunare.a păcălit spitalele ca le acreditează, le a luat banii si niciun spital nu a luat acreditarea.a falsificat ani de zile pontajul ca asistenta sefa la med 1-3, se trecea prezenta dar era plecata in alte judete la audit.bine ca a plecat ca a făcut dezastru în medicală 1-3.Colegii au răsuflat ușurați că au scăpat de ea.rea femeie si periculoasă.feriti va de ea.nici cu spiritul nu are limite, stim cum venea buhaita de băutură la serviciu.cand vine un control face un tam tam si o isterie în spital doar ca să iasă cineva rau si apoi sa il terorizeze cu comisia de disciplina.pe fata te perie si pe la spate vorbeste ca o golancă.toti salariații se feresc de ea, inclusiv asistentele sefe dar nu au încotro.un caracter mizerabil toxic prefăcut.a fost numită director deși e cea mai slabă asistenta șefa.la un concurs pe bune nici nu s ar înscrie dar sa se mai si prezinte.

 • Pentru colegii din birouri. Dacă știi atât de multe informații despre aceasta doamna, de ce nu trimiți aceste prețioase informații la șefii din minister.

 • Foarte frumoase urări ,la fel îți doresc…probabil că ești una dintre cele vizate care nu au ce sa caute într-un spital (voi confirmați cu tatuajul genele false și unghiile de 3 cm etc)…și referitor la munca îți întorc urarea …dar pentru voi munca este în alte părți:videochat,escorte ,secretara personala a lui X și să nu uităm centura..

 • Toate infirmierele au ajuns asistente, toate îngrijitoarele au devenit asistente, sunt mai ceva decât doctoritele, se uită cu scârbă la doctorite și își dau coate. Alo, rapandulelor care ați făcut școala ducandu-va odată pe lună la școală, sau care ați făcut școala cu gura la …, puneți mâna pe carte să învățați meserie, că multe dintre voi nu știți nici să vorbiți, nici să vă comportați cu pacienții. Dar ce sa mai lungim vorba, au vuit ziarele că la Spiridon inclusiv directoarea asistentelor este pulbere, vai și amar de ce s-a ales de sistem. De ce ne mirăm că avem bucătărese asistente când șefa asistentelor care trebuie să dea un exemplu, a făcut delapidare prin frauda, pontaj fictiv, concurs luat cu forța și stand la pândă sa urmărească ce rău să mai facă.

 • Elena Ceaușescu a fost sotie de conducător, pe când doamna sus menționată, este un neica-nimeni. Hai sa fim serioși, dacă și pe această creatură umanoidă putem fi geloși sau o promovam, atunci cel care o promovează este dus cu pluta. Doamna sus menționată, nu știe următorul proverb. Cel ce lovește va fi lovit. Pam, pam.

 • cristina chiriac are 1001 grupuri wathaps, saptamanal face cate un grup , ai o discuție cu ea,mai face un grup wathaps, mai coace ea ceva impotriva cuiva, mai face un grup wathaps, baga, scoate colegii în grup , nu îi intreaba, ii zapaceste pe toți, iar ii baga iar ii scoate , totul cu scopul de a nu vedea chiar oricine ce se discuta, azi face un grup , maine altul.la cât mai multe grupuri, sa ne ferească bunul Dumnezeu de asa individa periculoasă.cine a puso directoare de ingrijiri , ăla sa tragă necazurile , ca de prea multi isi bate joc si le face viata grea , o nemernica.

 • 1001 nopți. Răpirea din serai.telenovela cu și despre CC. Toate șefele rad de această telenovela pe la ședințe. Apropo, înlocuitoarea ei omf se aude că este ruda cu CC. Șefilor le-a plăcut maxim de aceasta,acum au văzut diferență între șefa de la bmf și CC, Cc este asistentă iar A, va ajunge in curând doctorița.

 • cristina chiriac este o rusine pentru spital, acum are persoane interpune, lucreaza cu cornelia de la imd, o pune sa meargă în control prin spital si asta slabă la minte face proces verbal cu lipsuri si apoi amenință asistentele sefe cu comisia de disciplină dar aici apare cristina chiriac care își freacă mâinile de bucurie ca dracu.face golancă de Chiriac Cristina niste jocuri periculoase fără știrea managerului.managerul nu stie de aceste controale.tare proasta si rea e cristina chiriac.e un blestem pe spital .e un sobolan .

 • Chiriac nu știe că și Cornelia este favorita șefilor mai mari.si asistentele șefe o plac pe Cornelia.Sa se ducă Cornelia și la clinica de unde a plecat sefuta Chiriac să vadă ce lipsuri a lăsat în urmă mai marea șefă Chiriac. Chiriac s-a dus în control la cardiologie și râdeau asistentele de ea că nu a găsit nimic în neregulă. Mai marea șefă nu știe că Hurjui este superioară ei și în curând va fi viitoarea directoare.Loghin nu o baga in seama, Dr Ionescu nu o mai baga in seamă, managerul deloc, Vicol nici atât , Dulhac o ignoră total.Deduceti singuri ce putere are mai marea șefă.

 • Chiriac cristina o nesimțită, o jigodie, o perversă si o ticaloasa; o betivă, o hoață și o nesimțită .un caracter pervers.un om de nimic , o barfitoare pe la spate de timofte si Ionescu.cristina chiriac un sobolan impuțit.

 • Chiriac cristina pute a transpirație mereu.vai de capul nostru ce personaj sinistru a ajuns directoare de îngrijire????!!!e diabolică femeia asta, are o mutra de ofițer german SS.

Adauga un comentariu