Diete si regimuri

Aslabit 32 de kg dupa ce a descoperit adevaratul motiv pentru care se ingrasase

Publicat: 12 ian. 2017
7
Inca de cand era adolescenta, Katrina Buening s-a confruntat cu probleme de greutate, ajungand sa cantareasca 107 kg, scrie The Independent. intr-un an si 4 luni insa, tanara din Missouri a reusit sa slabeasca aproximativ 32 de kg, fara sa tina insa vreo dieta sau sa se infometeze. Katrina a descoperit ca problemele sale cu greutatea nu aveau neaparat de a aface cu mancatul in exces ci cu alergiile alimentare de care ar fi superit, dar pe care a reusit sa le descopere abia cu doi ani in urma, noteaza gandul.info.

Beneficiile cafelei Ganoderma

 
„Am numeroase probleme de sanatate direct legate de alergiile alimentare. Am mancat fara sa-mi dau seama ca anumite mancaruri imi cauzeaza o stare de inflamatie la nivelul corpului si ca imi provoaca crresteri in greutate. Am facut asta timp de cativa ani, ingrasandu-ma aproximativ 45 de kg.
inainte era constant dependenta de dieta. Prima mea dieta am tinut-o la 13 ani. Mereu am avut probleme cu greutatea cauzate de alergiile alimentare, dar nu mi-am dat seama pana acum 2 ani. Odata ce am realizat, rezultatele au fost incredibile”, povesteste tanara.
Adauga un comentariu