Actualitate

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România, indemn pentru toţi romanii! Sunt stocuri suficiente, trebuie să ne gândim şi la cel de lângă noi

Publicat: 15 mart. 2020

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România ne îndeamnă să fim chibzuiți la ce și cât cumpărați: „a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie”.

„Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legătură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19). Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie. Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor. Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată”, se arată într-un comunicat transmis duminică de Asociația Marilor Rețele Comerciale din România, potrivit Mediafax.ro.

Asociația spune că are nevoie de ajutorul oamenilor: „Vă rugăm să fiți cumpătați și chibzuiți la ce și cât cumpărați. Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie. Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor”.

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) a fost creată în anul 2003 și reprezintă interesele industriei de retail din România.

Adauga un comentariu